petřík Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Chtěl jsem založit tohle téma, protože v tématu Call of Duty BO v sekci PS3 hry se tomu nikdo nevěnuje. Určitě každý kdo zná Call of Duty Zombies ví, že jde o skvělou pařbu ale něco takového se raději hraje s přáteli. Nevím jestli to je jenom můj problém ale většinou narazím na úplně neschopné lidi nebo američany:). Takže kdo má tuhle hru a hraje zombíky tak poďte vytvořit team a zahrát si pořádně. Jak už tady v jednom tématu je, napište mě PM se svým nickem na fóru, nickem na PSN a jestli máte headset(ANO/NE). 1. petřík/ jonyJ/ ANO 2. Panther/ PoonerCap/ NE 3. Silver/ SiMPLE_DiE/ NE 4. Filiii/ filiii96/ ANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Panther/PoonerCap/Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Silver/SiMPLE_DiE/nE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filiii Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Filiii/filiii96/ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.