KOSScz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tento návod je stupido jednoduchý tak nechci slyšet něco ve stylu mi to nejde rozjet atd Developer Davee oznámil a vypustil program pomoci kterého můžete downgradnout PSP 3004 a PSPgo s OFW 6.3x. Info ze stránky wololo.net 1.Stahněte tento RAR http://www.uloz.to/7559679/6-35downgrader-zip 2.Obsah RARu nakopírujte na ROOT karty kromě souboru README.txt 3.Stáhněte si OFW 6.20 KE STAŽENÍ 4. OFW dejte do PSP/GAME/UPDATE/EBOOT.PBP 5.Spustit "Downgrader" z vašeho PSP, a postupujte podle pokynů (která spočívá v stisknutí "X", když žádal, aby). Nezodpovídám za žádně potíže ktere si tímto programem způsobíte Jestli Se tento tut Adminum líbí tak tento topic přesunte do tutoriálu Za :thx: se zlobit nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 uz to nekdo zkousel? :D co presne ten program dela s PSP ze jde downgrade i na 3004/go? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 nvm. ale skoušel to wololo a Davee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 já to zkoušel na psp 3001 s ofw 6.31, všechno bez problému akorát ti po nainstalovaní naskočí bsod ale stiskneš O, nastavíš a hotovo. ps. nezkoušel jsem to tady z těch linků tahal jsem to z pspking.de ale to je asi stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 z psp-hacks.com: It uses the utility/power exploit to gain kernel access and reboots into the updater with a special PRX running. This PRX uses the pspdecrypt functionality to decrypt the updater PRX when needed. This allows the updater to boot in the newer firmwares. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honippik Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 může nastat brick?.... mám 6.30 a PSP 3004 a docela bych do toho šel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 a nedalo by se s tím přejít na jinší FW než 6.20...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 honippik: v podstatě ne, po spuštění toho programu už všechno jede jako oficiální update Wave: teoreticky by to mělo jít, ale je tam větší šance bricku. Každopádně z 6.20 jde udělat downgrade na 5.03 (nejde u psp 3000 4g a psp go) pomocí 6.20 tn-b/c henu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 prosímtě kde zjistím jakou mám desku..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 stáhni si HEN podle verze tvého fw a pak psp ident, ten ti zjistí jesti máš 3g nebo 4g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 jo dobře díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 dobré už mi to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honippik Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 4. OFW dejte do PSP/GAME/UPDATE/EBOOT Fakt to mám dát do složky EBOOT, kterou vytvořím nebo jen do složky UPDATE dám soubor EBOOT.PBP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 do složky UPDATE dej soubor eboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honippik Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 tak pak by nebylo od věci to opravit v návodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 ne to je správně PSP/GAME/UPDATE/EBOOT jsem myslel že ten eboot je už v te složce. anebo spíš že tam bude ale připišu tam PBP xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honippik Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Jo, já v tom měl kapku zmatek, no :) .... ale všecko se podařilo, takže jdu nahrát HEN 6.20 TN-C ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 OK. až bude výce času tak dodam víc info do spoileru Info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Mylíš že by to šlo aji na FW 6.37? ... :D Jenom otázka .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Co PSP 3004,Date code: D8, system software :6.10 ?? =) To by šlo Flashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Flashnout ne, ale updatni na 6.20 dej tam TH_HEN C + Prometheus IsoLoader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 ahoj jde to i na psp 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 neposlal bys mi prosimte navod a stranky kde to stahnu pls?? =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Flashnout ne, ale updatni na 6.20 dej tam TH_HEN C + Prometheus IsoLoader neposlal bys mi prosimte navod a stranky kde to stahnu pls?? =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 us sem si stahl nejaky ugrade na 6.20 akorat kdys to updatuju v psp tak tam mam vzdy u instalace 0% a po 10 s*****ch vyjede naka tabulka tak dam X a znova a znova ale psp porad funguje vyndal sem baterku a je tam stale 6.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.