silver Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 nEMAZAT PROSÍM! Čus pár otátek...: 1)Dá se z geohota z5 na OFW pres system update nebo jen pres recovery? 2)Mám geohot a kdyz si dám z5 na OFW pres system update tak mi zustanou stahnute hry? 3)mam cech-2504B pujde mi WANIKOV?(nebo jak jse to jmenuje...) 4) prý je nejaky fix na to aby Sony nepoznalo ze mas otevrenej FTP ale treba ze hraju Fifu atd... 5)Nemate nekdo kdyztak PKG na gta5 a nfs :U ?DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 A když už teda chceš nahrávat CFW tak proč si celou diskuzi zaměřenou na tydle témata neprojdeš ? Tam na všecko odpověd najdeš .. A pokud přesto ne tak pak se ptej .. Ono příjít k hotový věci umí každej ... A jestli se ti nelíbí můj názor ... Mně se taky nelíbí jak se tady furt každej ptá na to na co se už aspon dvacetkrát všude jinde odpovědělo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.