Miluek Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ahoj, je výhodné imigrovat do české republiky v xbox live aby mi to neco nepokazilo jestli budu moct hrat hry online kdyz mam LT+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 LOL to si me pobavil...Imigrace :) Byt tebou bych nemigroval, je lepsi zustat na UK/US migrace je dobra akorat kvuli bodum co se davali, uz se myslim nedavaji, na flash by snad zeme vliv mit nemela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 jj mám teď ten český LIVE body jsem neobdržel a nic tam prakticky není ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miluek Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 děuji a mužu hrat normálně kry online přes kinect v regionu us ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 jj mám teď ten český LIVE body jsem neobdržel a nic tam prakticky není ... Kdys migroval? Uz to neplati :) děuji a mužu hrat normálně kry online přes kinect v regionu us ? Nemel by byt problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Migroval jsem ještě jak byla ta akce :lol:,ale neřeším to už :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Migroval jsem ještě jak byla ta akce :lol:,ale neřeším to už :) . Njn, ted uz by stejne bylo pozde to resit i kdybys ty kody mel tak uz nejsou platny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petanek Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Proc by nemely platit? Me prisly pred 3 dny a pred 2 dny jsem je pouzil a vse bylo ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Zvláštní Microsoft se se vyjádřil ze v určitém datu ztrácejí platnost, asi jedou nějaké cykly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Miluek
Ahoj, je výhodné imigrovat do české republiky v xbox live aby mi to neco nepokazilo jestli budu moct hrat hry online kdyz mam LT+?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.