Miluek Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 Ahoj, je výhodné imigrovat do české republiky v xbox live aby mi to neco nepokazilo jestli budu moct hrat hry online kdyz mam LT+? Citovat
0 DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 LOL to si me pobavil...Imigrace :) Byt tebou bych nemigroval, je lepsi zustat na UK/US migrace je dobra akorat kvuli bodum co se davali, uz se myslim nedavaji, na flash by snad zeme vliv mit nemela. Citovat
0 Dunky Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 jj mám teď ten český LIVE body jsem neobdržel a nic tam prakticky není ... Citovat
0 Miluek Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 děuji a mužu hrat normálně kry online přes kinect v regionu us ? Citovat
0 DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 jj mám teď ten český LIVE body jsem neobdržel a nic tam prakticky není ... Kdys migroval? Uz to neplati :) děuji a mužu hrat normálně kry online přes kinect v regionu us ? Nemel by byt problem... Citovat
0 Dunky Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 Migroval jsem ještě jak byla ta akce :lol:,ale neřeším to už :) . Citovat
0 DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2011 Migroval jsem ještě jak byla ta akce :lol:,ale neřeším to už :) . Njn, ted uz by stejne bylo pozde to resit i kdybys ty kody mel tak uz nejsou platny :) Citovat
0 petanek Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2011 Proc by nemely platit? Me prisly pred 3 dny a pred 2 dny jsem je pouzil a vse bylo ok. Citovat
0 DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2011 Zvláštní Microsoft se se vyjádřil ze v určitém datu ztrácejí platnost, asi jedou nějaké cykly :) Citovat
Otázka
Miluek
Ahoj, je výhodné imigrovat do české republiky v xbox live aby mi to neco nepokazilo jestli budu moct hrat hry online kdyz mam LT+?
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.