kennysek Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Cau mam dotaz...nemuzu najit cenik (na UK) her za MS POINTS...kupuju Xko a chci si koupit pointy...takze otazka zni: Koupim si za 4200 MS Points hru Assassins Creed Brotherhood?Případně GTA IV+datadisky?Jo a jdou hrat Datadisky GTA IV (tLaD a BoGT) samostatne aniž bych mel GTA IV?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Plny hry se tam nestahujou jen DLC a hry typu Castle Crashers,BF 1943 nikoliv Assassins Creed BH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Nekupoval jsem takto nic zatim... ale když najedu do shopu tak u hry jsou ceny v Librách v MS jsem neviděl P.S. můžu se zeptat jak ta koupě vlastně funguje? :) Hry jdou hrát z HDD za podmínky že je tam DVD tak jak se pak hrajou hry koupené na livku? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Panther: Tohle jsou Games On Demand, který se dají stáhnout normálně z xbox live a jsou to celý hry, co vychází na DVDčkách. kennysek:Tyhle hry se za MS points nekupují, je tam normálně cena v daný měně, ve který máš Live a kupuje se to buď ze stránek xbox Live nebo přímo z xboxu. A DVDčko k tomu určitě potřeba není, to by bylo docela o ničem muset si koupit ke koupené hře ještě jednou tu samou na DVD :) Mám českej xbox live a třeba první Assasin's Creed tam stojí 300Kč, Red Dead Redemption - 1500Kč, Gears Of War 2 - 600Kč... takže ty ceny jsou různý, ale GTA ani novýho Assasins Creed tam momentálně nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ok...dik za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Games on Demand se dají nakupovat normálně i za MS points.. dá se to tam přepínat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Tak to slysim prvne,ze to jde prepinat.Kde se to prosim te prepina???? _________________________________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerlic Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Vybereš hru a pak to změníš tlačítkem X. Kupoval jsem tam NBA a Dante's Inferno. Funguje to, ale některé hry z UK jsou blokované na region. Viz. třeba Mirrors Edge a Virtual Fighter 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.