pmanek Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Zdravím.Prosím o radu. Já blbec jsem měl v psp 3004 FW 5.03 a dal jsem tam 5.50.Jde to nějak vrátit abych mohl to fleshnout?děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ano jde to a lehce. (sry za spam, dlouho sem tu nebyl a pisu zavadejici informace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 forWhat? Jsi pozadu. pmanek: Podívej se do PSP Tutorialů a Software pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Sry ignoruj muj prispevek dlouho sem tu na foru nebyl a sem zaostalej. diky za opraveni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmanek Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 HMMMM asi jsem uplne pako ale nic jsem nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.