neocar Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Hledám hráče na dnešní team deatmáchek od desíti :D:).. kdyžtak si mě přidejte GT: Neocar92 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Team Slyer? Mas uz nejake zajemce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Team Slyer? Mas uz nejake zajemce ? bohužel ne.. čekám ejstli s eněkdo ozve :) kdyžtak si mě přidej na Xboxu.. Neocar92 a zapaříme:D už mě nebaví pařit sám..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 bohužel ne.. čekám ejstli s eněkdo ozve :) kdyžtak si mě přidej na Xboxu.. Neocar92 a zapaříme:D už mě nebaví pařit sám..:D Pridano, dnes se k tomu snad na chvilku dostanu ale asi spis driv a ne na moc dlouho, zitra ale budu smazit tak dame, mysli ze by se nasli i dalsi lidi, Lellek treba hraje, Crofty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ouuuu škoda :/ Že jsem to zjistil až teď :/ Dneska to nevíjde ale zítra se k tomu asi na chvilku dostanu :) Jinak Desmond nějak se nemůžeme na tom xboxu potkat co : :D Ale zítra rád na večer zahraju PS: Moje ID : Lelek CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ouuuu škoda :/ Že jsem to zjistil až teď :/ Dneska to nevíjde ale zítra se k tomu asi na chvilku dostanu :) Jinak Desmond nějak se nemůžeme na tom xboxu potkat co : :D Ale zítra rád na večer zahrajuPS: Moje ID : Lelek CZ Zitra taky rad zaparim ;) (jinak ja jsem ted malo tak na hodku dve vecer ale od zitrka pohoda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Já zítra mám sice tréning od 6 do 8 ale tak od devítí můžu :) A když nebudu moc unavenej tak zapaříme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.