pmanek Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Zdravím a předem se omlouvám.Jsem asi pako ať hledám jak hledám tak jsem nic nenašel.Mám problém s psp 3004.Měl jsem tam verzi FW 5.03 a ja blbec tam dal 5.50 a teď mi nejedou hry a nic.Jde to prosím nějak vrátit?Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Návod zde :[TuT]T_N Hen 6.20 + Prometheus iLoader 6.20 Update na 6.20 - TN Hen - Downgrade na 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pmanek Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Super moc děkuji mám to paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pmanek
Zdravím a předem se omlouvám.Jsem asi pako ať hledám jak hledám tak jsem nic nenašel.Mám problém s psp 3004.Měl jsem tam verzi FW 5.03 a ja blbec tam dal 5.50 a teď mi nejedou hry a nic.Jde to prosím nějak vrátit?Předem děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.