KOSScz Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 zdravým vás chtěl bych se zeptat jestli mi v obchodě vezmou psp do reklamace když nemam hre kterou sem k němu dostal? že bych řekl že jsem ji stratil.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 měli by, ale podle toho kde si ji kupoval, mě to vzali bez hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 myslím že v datardu. a doufam že to vezmou. bo mam stuck pixely přes 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 aha..já to mam z JRC a měl sem to i s NFS: undercover..u psp mi přestala fachčit mechanika...sice asi po 2 měsících vrátili..ale hru sem měl dom..tk nevim, podlě mě vezmou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 ok to pujdu skusit a jestli mi updatnou fw na 6.37 tak si alespon HB zahruju a budu mít HBL. jinak dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matyasek Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Myslim, že jim k tomu ani nic dávat nemusíš, protože si to v tom papíře na reklamaci zaškrtnou (nabíječka, návod, karta.....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 proč kartu? kartu sem kupoval jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matyasek Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Jen sem chtěl říct, že pro reklamaci nepotřebuješ všechny věci co byly v balení ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 ok díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
zdravým vás chtěl bych se zeptat jestli mi v obchodě vezmou psp do reklamace když nemam hre kterou sem k němu dostal? že bych řekl že jsem ji stratil.?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.