Rabb1t Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Dnes vyslo Breach.Máte to nekdo???Kdyz jo,jaky je vas nazor na hru??? __________________________________________________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Jaka je na Live jen tak pro orientaci cena? Ta hra nevypada vubec spatne takova smes bad company s GoW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Cena klasicka - 1200 bodiku.Na videu to prave vypada dost dobre,takze do toho asi pujdu. _________________________________________________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Jaka je na Live jen tak pro orientaci cena? xbox.com, marketplace.... http://marketplace.xbox.com/en-GB/Search?query=breach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 xbox.com, marketplace.... http://marketplace.xbox.com/en-GB/Search?query=breach Dik radsi, jsem se zeptal, bylo to jednodusi :) Reakce byla pomerne rychla (omlovam se za svou lenost :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Jdu zkusit trial verzi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Ted sem skoncil s hranim trial verze a nemuzu zrovna tvrdit,ze by me to dvakrat nadchlo.Cekal sem asi kapanek vic. ______________________________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Paneboze to je strasne..... Hral jsem to pet minut a jdu si zpravit chut ke crysis. Tohle ze je hra hodna vydani? Vypada to strasne ovlada se to divne, ale co mi prislo nejhorsi jsou ty zvuky. Vzdycky jsem bral zvuky ve hrach jako samozrejmost, ale tohle je des.... Skoro jak za ery dooma. Pistolky znej skoro jak kulickovky a ten neustaly zvuk chozeni je strasny, zlate cs..... Napad s kritim je sice fajn ale zustal tak na pul cesty a destrukce se moc nevyuziva. Na trsailerech to vypadalo fajn ale za tohle bych dvanacet bodu nedal ani omylem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.