ulrike Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Pojedou na novém XBOXu Sku s LT + 1.1 staré hry patchované na wave 2 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 becks7234 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Ano pojedou ti..nemá to vliv půjdou i s ochranou AP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 V první řadě nechápu, to myslíš tím XBOXu Sku? Jako že máš flash na slimku? takže měněná mechanika? Jinak s flashem LT+ 1.1 nepotřebuješ vůbec patchovat hry na nižší wave, naopak je to nežádoucí, patchuj pouze pomocí ABGX 1.0.5 před vypálením, to je naopak nutnost, např. kvůli hrám s AP 2.5 ale i pro kontrolu... Jinak ti hry již patchnuté pojedou, není důvod je stahovat znova, pouze s nimi nelez na Live... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulrike Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Ok, dik to jem potreboval vědět. Ano myslel jsem Slimko.Všecno mam opatchovane na wave 2. Jak staré pres Abgx a PPF Matic tak nové s Ap 2.5 a jede mi na starém Fatu vše. Přemejšlím právě o novém Slimku tak proto jsem se ptal aby mi tam vše jelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ulrike
Pojedou na novém XBOXu Sku s LT + 1.1 staré hry patchované na wave 2 ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.