ulrike Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2011 Pojedou na novém XBOXu Sku s LT + 1.1 staré hry patchované na wave 2 ??? Citovat
0 becks7234 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2011 Ano pojedou ti..nemá to vliv půjdou i s ochranou AP Citovat
0 Zoombik Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2011 V první řadě nechápu, to myslíš tím XBOXu Sku? Jako že máš flash na slimku? takže měněná mechanika? Jinak s flashem LT+ 1.1 nepotřebuješ vůbec patchovat hry na nižší wave, naopak je to nežádoucí, patchuj pouze pomocí ABGX 1.0.5 před vypálením, to je naopak nutnost, např. kvůli hrám s AP 2.5 ale i pro kontrolu... Jinak ti hry již patchnuté pojedou, není důvod je stahovat znova, pouze s nimi nelez na Live... Citovat
0 ulrike Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Ok, dik to jem potreboval vědět. Ano myslel jsem Slimko.Všecno mam opatchovane na wave 2. Jak staré pres Abgx a PPF Matic tak nové s Ap 2.5 a jede mi na starém Fatu vše. Přemejšlím právě o novém Slimku tak proto jsem se ptal aby mi tam vše jelo... Citovat
Otázka
ulrike
Pojedou na novém XBOXu Sku s LT + 1.1 staré hry patchované na wave 2 ???
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.