KOSScz Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 můžete mi pomoct s timto RJL? v XMB menu mi to v klidu jede ale jak chcu zapnout hru tak to nejede. A u některych APPS to jede ale zase nejede zvuj. a ten nejede ani u filmu a ani u hudby. mam 6.20 tn-c hen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matyasek Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Protože to hudu nepřenáši, dals cestu k souboru do pops.txt, game.txt a vsh.txt ? (jestli chceš hudbu, kup si kabel s 3,5 milimetrovym jackem na kazde strane, zapoj do psp a do pc pripoj do vstupu pro mikrac ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HyNNy Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Já mám zas problém, že když už mám v psp plugin remote joy a v pc to spustím tak to píše jen WAITING.. ale někde jsem četl že potřebuju mít v pc nainstalované "PSP TYPE B" jenže nevím jak :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
můžete mi pomoct s timto RJL? v XMB menu mi to v klidu jede ale jak chcu zapnout hru tak to nejede. A u některych APPS to jede ale zase nejede zvuj. a ten nejede ani u filmu a ani u hudby. mam 6.20 tn-c hen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.