snake33 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2011 Zdarec, prosím vás jak se ovládá dashboard kinetem? A jak video přehrávač? Citovat
0 Bigelow Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 cau zakladni dashboard se ovlada pouze ovladacem. Rukou jen kinket hub. Citovat
0 snake33 Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 jj děkuji za odpověď:D Já si to myslel že to bude rukou:idea:,ale jak? Ukazuje to nějak šipky doleva a doprava,ale nic to nedělá:cry: Citovat
0 Bigelow Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 jj děkuji za odpověď:DJá si to myslel že to bude rukou:idea:,ale jak? Ukazuje to nějak šipky doleva a doprava,ale nic to nedělá:cry: a funguje ti kinekt ? mas ho dobre zapojeny ? jinak tam vidis takovou malou rucicku ktera je ukazatel jakoby sipky na mysi kterou ovladas pohybem sve ruky. ale ted jsem si zapl xbox a kinekt a cisty dashboard tak v nem se nepohnes muzes jen zamavat na kinekt a dostanes se tak do kinekt hub kde muzes jen vysunou mech a nastavit si kinekt. prehravac rukou neovladas Citovat
0 snake33 Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 No právě o to mi šlo, tak že dasboard ovládat nejde? A co znamenají ty gesta o co de? A ještě taková otázka, kčemu je ta kalibrační karta a kdy a jak se používá? Citovat
Otázka
snake33
Zdarec, prosím vás jak se ovládá dashboard kinetem? A jak video přehrávač?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.