snake33 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Zdarec, prosím vás jak se ovládá dashboard kinetem? A jak video přehrávač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 cau zakladni dashboard se ovlada pouze ovladacem. Rukou jen kinket hub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 jj děkuji za odpověď:D Já si to myslel že to bude rukou:idea:,ale jak? Ukazuje to nějak šipky doleva a doprava,ale nic to nedělá:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 jj děkuji za odpověď:DJá si to myslel že to bude rukou:idea:,ale jak? Ukazuje to nějak šipky doleva a doprava,ale nic to nedělá:cry: a funguje ti kinekt ? mas ho dobre zapojeny ? jinak tam vidis takovou malou rucicku ktera je ukazatel jakoby sipky na mysi kterou ovladas pohybem sve ruky. ale ted jsem si zapl xbox a kinekt a cisty dashboard tak v nem se nepohnes muzes jen zamavat na kinekt a dostanes se tak do kinekt hub kde muzes jen vysunou mech a nastavit si kinekt. prehravac rukou neovladas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 No právě o to mi šlo, tak že dasboard ovládat nejde? A co znamenají ty gesta o co de? A ještě taková otázka, kčemu je ta kalibrační karta a kdy a jak se používá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Zdarec, prosím vás jak se ovládá dashboard kinetem? A jak video přehrávač?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.