BigMen Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Myslis ze tam bude hezci to call of duty? nez na normalni PSP (3000) (myslim call of duty roads to victory..) Doufam ze jo :) pac ja sem do CoD serii celkem fanda. :) Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 tak to původní asi nebude vypadat lépe ale vyjde nový ;) BTW: mohli by na to portnout BC2, představa že hraju multi v autobuse je hezká :lol: Citovat
Daxter Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Myslis ze tam bude hezci to call of duty? nez na normalni PSP (3000) (myslim call of duty roads to victory..)Doufam ze jo :) pac ja sem do CoD serii celkem fanda. :) omg, tak to je snad jasné že když přijdou s hardwaremn o výkonu stolních konzolích, tak budou ty hry hezčí než na starši generaci Citovat
FxR Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 já jak očlověk kterej nevyhrál v Sportce bych si to nekoupil,až tak za cca 1-2 roky po vydání kdy cena klesne,protože jako nemám zrovna moc peněz na rozhazování ale vypadá to jako dobrá investice,a kdybych si měl vybrat mezi NextGen Consolema (PS3,X360,Wii),novou HD TV nebo NGP,tak bych bral NGP,protože stará CRT TV stačí (Scart na PS2 Má :D),a na co Ps3 když mám silnej PC a když hraju,tak hraju (nebo točim projekt My Name Is Not Earl) na PC SAMP,a mám PS2,což mi stačí,a většinou jsem na PSP. Jinak s tim 3G mě velice potěšili,2 analogy super,ale to se dalo čekat,to dotykový tentononc a dotykovej display je podle mě k hounu,sám sem si vybral místo dotykáče radši starej dobrej monoblok Dále,podpora PsOne,MiniS,PSP je dobrá. Jo a ještě,vážně tam půjdou PS3 hry? Jinak,mohli by vylepšit Internet Browser o podporu Youtube atd. (Pokud to už nepřidali) Takže až upline tak rok až dva,tak budu mít něo našetřenýho a snad nebudu muset prodat PSP 3000 abych si mohl koupit NGP Citovat
Cichaczech Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Líbí se vám ? mě teda vůbec. Má to nejhnusnějši design který jsem kdy viděl, ale má super parametry (GPS, 3G atd...) Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 ... snad nebudu muset prodat PSP 3000 abych si mohl koupit NGP Důvod? K čemu dvě PSP když na NGP pojedou i PSP hry? EDIT: Design? Takhle nějak sem si to představoval, prostě klasický PSP co má dva analogy + ty další kravinky Citovat
FxR Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Nojo,to je vlastně pravda,ale u mě je to jako se starym a novym mobilem - novej mám doma atd. a starej nosim jen do školy,páč když se snim něco stane,nevadí tak bych NGp měl doma a na výlety atd.a PSP nosil do školy :D edit: garfield má pravdu Citovat
Daxter Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 já jak očlověk kterej nevyhrál v Sportce bych si to nekoupil,až tak za cca 1-2 roky po vydání kdy cena klesne,protože jako nemám zrovna moc peněz na rozhazování ale vypadá to jako dobrá investice,a kdybych si měl vybrat mezi NextGen Consolema (PS3,X360,Wii),novou HD TV nebo NGP,tak bych bral NGP,protože stará CRT TV stačí (Scart na PS2 Má :D),a na co Ps3 když mám silnej PC a když hraju,tak hraju (nebo točim projekt My Name Is Not Earl) na PC SAMP,a mám PS2,což mi stačí,a většinou jsem na PSP.Jinak s tim 3G mě velice potěšili,2 analogy super,ale to se dalo čekat,to dotykový tentononc a dotykovej display je podle mě k hounu,sám sem si vybral místo dotykáče radši starej dobrej monoblok Dále,podpora PsOne,MiniS,PSP je dobrá. Jo a ještě,vážně tam půjdou PS3 hry? Jinak,mohli by vylepšit Internet Browser o podporu Youtube atd. (Pokud to už nepřidali) Takže až upline tak rok až dva,tak budu mít něo našetřenýho a snad nebudu muset prodat PSP 3000 abych si mohl koupit NGP Jasně že tam pudou PS3 hry, normálně do toho narveš Blu-Ray a hraješ :) Citovat
evilive04 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Prej se to bude prodávat pod cenou takže max 10000Kč. Citovat
Max96 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Teda ...jestli se takhle budou ovládat některý hry dotykem...chápu že se to někomu nemusí líbit, ale vsadím se , že to půjde i jinak... PS: těším se na levely vytvořený v littlebigplanet s tím dotykáčem :D PS: a zdá se mi to , nebo tam fakt vidím usb? PPS: a jak je tam vidět, bude to asi žrát nějaký kartičky - tzv cartridge (asi) protože to tak dost vypadá.... Citovat
BigMen Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Myslite ze na to pujde GTA4 Mafia2 GT5 atd? Citovat
spoock Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 pokud dokáže konzole zpracovat hru do podoby min. Uncharted 1, tak je to dost nářez Citovat
Daxter Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Teda ...jestli se takhle budou ovládat některý hry dotykem...chápu že se to někomu nemusí líbit, ale vsadím se , že to půjde i jinak...PS: těším se na levely vytvořený v littlebigplanet s tím dotykáčem :D PS: a zdá se mi to , nebo tam fakt vidím usb? PPS: a jak je tam vidět, bude to asi žrát nějaký kartičky - tzv cartridge (asi) protože to tak dost vypadá.... Tak USB tam logicky být musí, jak jinak by jsi to propojil s PC a bude to žrát flash karty Citovat
FxR Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Jak maj klasický PsOne,tak by mohli předělat PS2 hry,když má NGP takej výkon Citovat
ClayMore Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Vzhledem k tomu ze vsechny velky pecky na 3DS nevyjdou ani do toho cervna a jestli budou bezet n ngp v pohode porty z ps3 tak se bojim ze mas pravdu... Velký pecky na NDS xDDD tim myslíš MÁRIA, POKÉMONY, DIGIMONY a podobné infantilní srágory. U mě nemá PSP2 v 3DS konkurenci. Jen čekám na cenu (to bude pálka) Citovat
FxR Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 To sem zapoměl napsat,jak říká ClayMore,3DS u mě nezatahá ani za ponožku,jediný co mě zaujalo na 3DS byl Resident Evil,ale na NGP budó pecky :D Citovat
ClayMore Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 je čas si hledat brigádu :)) hm.... od května konec flákání a budu musetr makat :D k vanocum mam novej komp ale grafarnu z toho starýho (8800GTS) chtěl sem si koupit novou ale.....asi nic :D Citovat
ClayMore Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 nejnovější gameplay U tohodle vide sem si poslintal triko :D:D:D:D Citovat
Inpernak Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Tak výkon je nářez, ale to vydání až za rok nevím nevím, plus ta cena... Jaké rozlišení a velikost bude mít displej? A výdrž baterie, když se kouknu na dnešní smartphony s 1GHz tak to je fakt bída. Docela by mě zajímalo kam se za rok posunou právě smartphony, do kterých se teď bude nasazovat dvoujádrový Cortex A-9 (Tegra 2), Citovat
ClayMore Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Novinky.cz: "Podle analytiků bude rozhodující cena přístroje, firma ji ale odmítla uvést." Tak doufam že si to ty japonci uvědomí a budou ho hodně dotovat. Ale jestli ho budou dotovat tak sem zvědavej kolik budou stát hry. To bude jako s tou mou třítisícouvkou když ještě nebych chickHEN tak sem jel asi půl roku jednu a tu samou hru pořád do kola Citovat
NewX4 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 nejnovější gameplay ty vole ♥ .... chci !.... luxus ... jen by me zajimala ta cena ..... ale nadherna grafaaa ! Citovat
custom Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Vypadá to jako super strojek, skoro se mi nechce věřit, co všechno to umí... Ale je fakt, že až to vyjde, tak už budou ostatní zařízení zase na jiné úrovni.. Kdo má PSP a bude uvažovat o koupi PSP2, tak bych radil prodat staré PSP dříve, než jeho cena spadne o polovinu... Očekávám cenu tak 6-7k, vzhledem k tomu, že PSP 3000 stojí 4 tácy.. Citovat
Muthor Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2011 Jen tak BTW: procesor je tam 4-jádrový Cortex A9 a grafický čip je taky čtyřjádro. Psali o tom na Engadgetu: http://www.engadget.com/2011/01/27/sonys-ngp-psp2-has-a-quad-core-arm-cortex-a9-processor/ :psp::psp: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.