kendykejnova Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 asi dva dni spatky jse mi seknul pc.delalo to castj tak jsem vcera preinstaloval windows ale nepomohlo.a pak se mi pocitac seknul a na manitoru jse plocha zmenila jako kdyby cervenu plochu s malej kosticek s pasikama a a tam kde byl kurzor mysi zustala kosticka zluta.pc jsem restartnul nabehlo ok asi po dvou minutach to sami.ja si myslim ze to bude grafika asi.chci poradit co je v haji abyvh nekoupil neco co je ok.prosim poradte.diki moc vsem.:cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 rozober pc dôkladne si ju pozri,že či nevidíš dačo na ňej čo by tam nemalo byť napr dačo spálené alebo niaky plast pri-tavený k ňej alebo ked máš integrovanú VGA na MB tak to skús a ked pôjde tak s najvtipnejšiu pravde podobnosťou to je grafika ale podľa mňa je to i tak VGA karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 taky zkontroluj jestli se točej všechny větráky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.