StOrKcZ Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Zdar,muj problem je,kdyz hraju fifu tak se mi to treba za zapas 4x sekne.Jsou to kratky zaseky,ale zacina me to s..t (jedna se o fifu 10,11) Muze mi nekdo poradit aby se to uz nesekalo? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Mas CFW nebo OFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StOrKcZ Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Pockej,pockej musis na me pomalu :D co presne znamenaji ty zkratky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Jestli máš oficiální firmware nebo máš ten hacklej aby jsi mohl mít HB aplikace jako jsou např. stažené hry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Když ani neví, co to je tak to těžko bude mít :D .. sekají se ti i jiný hry nebo jenom fifa? :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Aby ses nedivil :D myslim že pár takovejch kousků se tady určite najde co to tam nahrajou aniž by veděli že to je CFW a ne OFW :) ale nejspíš máš pravdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StOrKcZ Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Nene jedu vse ofico,hlavne ze mate ze me prdel :D seka se mi to jen u Fifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Nemáme prdel z tebe konstatujem jak to může být se zbytkem lidu :) no tak to může být třeba BDiskem ... A pokud né tím skusil bych naformátovat disk pokud tam toho nemáš hodně ... Já mám zase problém u NHL že se mi občas nezobrazují dresy a jsou strašně dlouhé loadingy ..... Při hře se to občas taky lehce kousne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StOrKcZ Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Takze kdyz to chci naformatovat tak si jen zalohuju save a to je vse?A co ty minihry nebo jak se to jmenuje (Joe Danger atd....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Radši pojď s náma hrát Pro evo a budeš mít klid...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 pro evo super) kam se sere fifa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StOrKcZ Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 No nevim jestli je to presvedcivej nazor ˇpro evo super) kam se sere fifaˇ hral jsem ho jednou a ty hraci vypadaj jak prkna.Jsem Fifak proste,ale ted se tu resi jinej problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.