Killzoor Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Čau já mam problem ohldně hry garrys mod prosím poradte ja bych si jí chtel strašne zahrát ale nevim kde ji mam stahnout prosím poradte mam windows 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kampaj Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Nazdar, reknu ti ze Garrys mod si zahrajes jedine tehdy kdyz mas STEAM ucet a mas tam koupenou aspon jeden z dilu Half-life 2, jinak ti to nepujde, jelikoz Garrzs mode se stahne jako priloha k HALF-LIFE =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ja mam steam učet ale ja mam problem ja mam orange box a ja jsem si to nainstaloval na jinim počitači half life ale mam problem ze ja nemuzu ho nainstalovat znovu protoze jsem pouzil zaregistrovací kod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Nazdar, reknu ti ze Garrys mod si zahrajes jedine tehdy kdyz mas STEAM ucet a mas tam koupenou aspon jeden z dilu Half-life 2, jinak ti to nepujde, jelikoz Garrzs mode se stahne jako priloha k HALF-LIFE =) To co píšeš je pravda v případě, že chceš hru pořídit legální cestou. Pokud tak chceš učinit, tak samozřejmě přes steam. A ano, musíš vlastnit hru, která běží na engine Source. Existuje ale i varianta warezu v podobě cracknutých verzí steamu (g steam, steamless,..), ale i non-steam verze. Stačí použít google. Každopádně si myslím, že to pětikilo za hru není zas až tak moc (pokud už vlastníš nějakou hru na source engine, tak samotný Mod stojí cca 200,-)...A když si hru koupíš, tak budeš mít mnohem jednodušší cestu k různým stažitelným doplňkům do hry. ja mam steam učet ale ja mam problem ja mam orange box a ja jsem si to nainstaloval na jinim počitači half life ale mam problem ze ja nemuzu ho nainstalovat znovu protoze jsem pouzil zaregistrovací kod Stačí si nainstalovat steam klienta a přihlásit se ke svému účtu. Pak máš k dispozici všechny své zakoupené hry na libovolném PC. Takže nerozumím řeči tvého kmene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 protoze ja nevim answer a jakej je to učet ja jsem si jich poridil trochu víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Tak napíšu rovnou že jsi zapoměl přihlašovací údaje :) Uznej, že z tvého předchozího příspěvku toto není patrné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ja vim ale kde je ze jsem zapomněl prihlašovací udaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Zde si můžeš nechat zaslat údaje: ------------------------------------ Dole na stránce zadej e-mail, nebo uživatelské jméno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ale porad jsi nepamatuju otazku na odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Omlouvám se, dal jsem ti špatný link. Tento je správný: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4988-DHXV-7272 Budeš muset postupovat podle uvedených instrukcí. V případě neúspěchu je jediná možnost kontaktovat podporu Steamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Čau lidi nevíte jak nainstalovat garrys mod jemi jedno jakej díl ale zahrát pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Mam windows 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 http://store.steampowered.com/app/4000/?snr=1_4_4__13 8e=200kc +- garry mod sa oplati kupit :) hoci viem aj o non steam ale tam mas len zakladne mapy atd. hoci na fpsbanana.com sa daju stiahnut ale mozes len sam hrat ked ste viaceri tak je to pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 steam ?? non steam ?? verzia ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ale kde ja vim ale ja nemam hl2 hl2 ep1,2 jak to mam udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Hele ja už mam hl2 a ted jak mam zprovoznit garrys mod pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 jak pridem domov tak ti napisem návod tak strpenie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killzoor Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Ja mam problem s hrou garrys mod 10 stand alone non steam.Ja když stahnu nějaky addony nebo mapy tak my to ve hře nefunguje prosím poradte co nejdriv pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kampaj Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Killyoor Hele kamo, uy jsem ti jednou psal, ale nasel jsem jak se to da udelat muzu ti poslat stranku na to stazeni teda pokud chces, ale jenom ne zde, jelikoz warez je zakazan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.