propeler Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Dobry den. Chtel jsem poprosit o pomoc nebo radu jak zjistit aktualni firmware meho NDS. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 zapnes to a podivas se do settings (ikona uplne nejvic vlevo)... na hornim displayi vpravo dole je verze FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 propeler Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Mockrat dekuju! :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 heled ja sem asi vul, ale nic tam nevidim :) me to zajima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 propeler Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 System settings a pak na horni obrazovce v jejim dolnim pravem rohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 ja sem to pochopil, ale fakt tam nic neni. netyka se to jen DSi a DSiLL? ja mel za to ze FW se da zjisti jen takto Checking the Firmware Version Different firmware versions have different behaviuors if a DS Game is ejected whilst Pictochat is running. To determine your DS firmware version, follow these steps: 1. Insert an authentic Nintendo DS Game Card into your Nintendo DS 2. Turn on DS (hold Select+Start if you have autostart enabled in the settings) 3. Enter Pictochat 4. Enter any chat room 5. Eject the Game Card from the DS Result: * v1: Pictochat hangs * v2: two grayish blue screens * v3: two dark green screens * v4: two golden yellow screens * v5: two magenta screens (DS lite units that we know of have this) * v6: two dark blue screens (un-confirmed new DSes [new odd models of the Lite such as Crystal + Perl + Saphire] have this) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 propeler Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Ja mluvim na zaklade zkusenosti s DSi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ano mam DSi a tam je to urcite videt v system settings. ta metoda co postoval Robot2037 se zda hodne divna, ale podle googlu je to skutecne tak. kazdopadne je to zvlastni ;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 no to se pouzivalo u DS Fat a DS Lite, protoze tam FW neni napsane. to ze je u DSi videt v menu jsem nevedel, ale je to logicke, kdyz se updatuje pres wifi. Ja mam DS Lite, takze to neznam a proto jsem se divil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 me jen zarazilo ze je to pomerne obskurni ;] kazdopadne jsem zas o neco chytrejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
propeler
Dobry den. Chtel jsem poprosit o pomoc nebo radu jak zjistit aktualni firmware meho NDS. Dekuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.