silver Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Čus kluk z toho fora mi poradil abych do dns dal takovy ty cisla(ted uz je evim) byli stejny vsude na Jinejch tutorialech na netu ale proste kdyz dam Sign in tak se to furt nacita a pak to skonci a napise : An error occured during communication with the server.This is a DNS error ( 80710102 ) dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Kdyz mi to pise tuto chybu, co ted tobe, tak mi vzdy pomuze restartovat modem, cili bych zacal timto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 A dky ho mam restartvovat pred tim nez ho budu nastavopvat na ps3?A jako reset jako vypnout a po 10 sec zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Mě se to taky občas stává. PSN někdy vypne na 1 den síť když dělaj údržbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.