ripecek Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 zdravim:-) kámoš má psp s verzí 6.37.. a chce po mě abych mu udělal to, že mu dou hrát iso a cso hry... :-) já to umim jen na 6.20 a na 6.35 poradí mi nikdo ? nebo jeslti je to stejný jako na 6.35???:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Správně řečeno, poradí ti nikdo, iso hry aktuálně myslím na 6.37 nejdou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Nejdou................................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 a down???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Ne.......,aspoň myslim,ale to by už určitě psali na wololo,pspgen,psp hacks apod. Kdybysi to zkusil uděláš cihlu Ted se PSP scéna netočí jako obvykle kolem exploitů,hacků atd,ale ted to je okolo PSP NGP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buco64 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 na 6.37 sa daju hrat hry len cez umd disk alebo potom cel half byte loader r113 co je celkom aspon ako taka utecha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.