Achrisoofa Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Jak hrajou tydle sluchátka,de slyšet okolní zvuk,doporučili by ste náky do 1000,-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Já mám tady tyto, myslím si, že co se týče parametrů, tak budou hodně podobná a jsem velmi spokojen. Hlavně si pochvaluji, že vážně neslyšíš nic jiného, což sem do té doby, než jsem si je koupil, nikdy nezažil. Zvukově jsou super, basy asi nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 A co Koss Porta Pro mate je někdo jaký sou,dají se nosit i ven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 špunty bych spíš doporučoval ty menší tyhle jsou dost nepohodlné a vytahají ti uší všechen bordel takže počítej s tím že minimálně 2x denně čistit uši navíc ty špunty se těžko čistí zvuk nemaj nic extra moc přepísknuté bassy (ted mluvím o těch za 527) doporučoval bych tyhle http://www.alza.cz/creative-earphones-ep-630-d61759.htm cena je užasná já je kupoval za 500 a byl jsem nadmíru spokojen pak jsem je musel reklamovat asi po roce a tak jsme si řekl že bych zkusil si připlatit bo mi vrátili prachy a že kupim senny za 700 ale to byla chyba http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008A01N000VLJ zvuk nebyl tak dobrý nakonec jsem je dal přitelkyni a kupil zase ty creative měl jsem i senny cx300-II ty se mi rozbili auž se mi nechtělo kupovat take drahe tak jsem zkusil ty creativy a jsem opravdu spokojen doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Koupim si asi ty Koss Porta Pro říká se že sou dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 pokud ale míníš s němi běhat,jezdit na kole nebo bruslit tak to nebude uplně ideální v tom jsou špunty uplně parádní protože v uchu vznikne podtlak a sluchátka tam drží jak přibité (mluvím o těch menších) navíc oproti špuntům porta pro použití zvuk i do okolí takže izolace zvuku je dost na pytel(jako u všech sluchátek stejnýho typu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 porta pro ti vžádém případě neutlumí okolní ruch a i naopak, že zvuk proniká ven jinak zvuk je celkem pěkný za tu cenu ... já mám sluchátka A-Jays Two a jsem spokojen moc :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Nepotřebuju aby moc tlumili zvuk ale aby měli dobrý basy,a hráli dobře běhat atd s ňima taky nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.