silver Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Čus muj první tutorial...Udělá vám 15 prestige + 99999999 cod points...ale challenge a pro perky mít nebudete...Potrebujete CFW/JB Nenavádim nikoho to dělat....nenesu žádnou zodpovědnost za nějaký ban,nebo reset statů(atd..poskozeni...)Sám to mám a fungujete to ale premyslim ze to azse cele smazu prtoze 15 pr. 50 lvl neni pak uz sranda :) 1)Stáněte si http://www.mediafire.com/?nmqz4607v8uztpi 2)Vložte do rootu usb... 3)v comgenie file manageru jdete do Vasi slozky s hrou (devhhd0/game/bles01031 mám já) 4)Na kopírujte tam ten eboot který jste stáhly... 5)Spustte Black Ops... 6)Běžte do split screenu a spustne hru 7) Parkarat si zmente tym a class (black ops - class 1,2,5/spetznac - class 1.2.3 treba :) ) 8)Zmacknete SELECT a v pravo ybste měli mít zptext ze se vám namodovaly staty... 9)Nez ubide 14 secundovy limit do noveho kola tak se odpojte (treba v 3 sec..) 10)vypnete hru.. 11)vymazte patch ktery najdete v XMB game/ uplne nahore (myslm ze game data?¨) 12)zapnete zase hru a nainstalujte novy patch 1.06 13)Bezte do multiplayeru vytvorte si class (prtoze pokud prijde do normal MP hry a vlezete tam s tim class jak tam nic neamte tak se vam asi sekne nebo neco stane a bude to muset delat cele znova... 14)Vse hotovo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 F**k Hackers ... co jineho k tomuhle rict ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Tohle je pro loosery a nooby, vždyť pak nemáš v té hře žádný cíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Tohle je pro loosery a nooby, vždyť pak nemáš v té hře žádný cíl Říkám že si to vymažu...ale sere mě to že jsem si to udělal pres CL ... (lobby) a měl jsem 15 prestige... pak nasel na YT jak to duelal a dal jsem to sem...mám to vymazat? Nejsem žádná svi*e...staci ricr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Skoda ze to upravuje eboot nechal bych to na spolecnej ucet ale aspon neco smysluplneho od tebe silver xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Skoda ze to upravuje eboot nechal bych to na spolecnej ucet ale aspon neco smysluplneho od tebe silver xD Co? xD Prostě kdyby někdo měl prestige 1-7(Cca) tak esjtli by mi to slo dát nějak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.