prdelvolekarel Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 prdplatil jsem si ze zvedavosti jiz zmineny p.plus...ovsem nic mo vyhody jsem teda nezaregistroval....nevite nekdo jak casto se aktualizuje obsah tech free veci atd??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tovr1203 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 jednou týdně, ve středu večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 jednou týdně, ve středu večer ne jednou týdně ale jednou měsíčně... Normální PSN se aktualizuje týdně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prdelvolekarel Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 jj taky sem si rikal ze to asi bude jednou mesicne takze v tom nevidim nic moc extra za ty prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iLukas Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Velky update PS+ je vzdy jeden krat za mesiac ... a v priebehu mesiaca su aj male update , kedy sa pridaju nejake dema, dlc , zlavy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
prdelvolekarel
prdplatil jsem si ze zvedavosti jiz zmineny p.plus...ovsem nic mo vyhody jsem teda nezaregistroval....nevite nekdo jak casto se aktualizuje obsah tech free veci atd???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.