b.z Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Budu mít nový PS3 s Jailbreakem a chci se zeptat jestli se můžu připojit k internetu a prohlížet stánky přes vestvěnej prohlížeč,nebo bych se připojovat radši neměl,tak jako na PSN. Jsem v PS3 novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Sem zvědavej jak budes mit nový PS3 s JB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 To si spíš chtěl říct že sis objednal někde od někoho PS3 ke kterýmu je Jailbreak a ty si náhodou slyšel že se přez to hrajou stažený hry ..... A absolutně nic votom nevíš ... Chápu to dobře ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 na PSN nemuzes s JB ale internetovy prohlizec by mel fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.z Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 přesně tak objednal jsem si PS3 od někohoho a tohle jsem potřeboval vědět jestli se můžu připojit na net přes prohlížeč bez udělení BANu a přehrání softu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Stranky jako internet ti půjde ale PSN ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.z Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Děkuji to jsem chtěl vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.