_-_MASTERMAN_-_ Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Ahoj, v PS3 mam firmware Kmeaw 3.55 a Gaiga maneger 2.6 Když zpustim managera, tak mi to úspěšně najde všechny hry do jsou v HDD nebo Ex.HDD. Ale když chci spustit hru , tak se to chvilku načítá a pak mě to vyhodí zpátky do menu PS3 (XBM myslim). Co s tím ? Jiný frimware, manager ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 musíš mít v mechanice jakoukoli originální hru. když se to vrátí zpět do xmb, tak to spustíš přes ikonu disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coobo Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 mam ten isty problem, hra sa nespusti ani cez ikonu originalneho disku, zostane len cierna obrazovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
_-_MASTERMAN_-_
Ahoj, v PS3 mam firmware Kmeaw 3.55 a Gaiga maneger 2.6
Když zpustim managera, tak mi to úspěšně najde všechny hry do jsou v HDD nebo Ex.HDD. Ale když chci spustit hru , tak se to chvilku načítá a pak mě to vyhodí zpátky do menu PS3 (XBM myslim).
Co s tím ? Jiný frimware, manager ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.