_-_MASTERMAN_-_ Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2011 Ahoj, v PS3 mam firmware Kmeaw 3.55 a Gaiga maneger 2.6 Když zpustim managera, tak mi to úspěšně najde všechny hry do jsou v HDD nebo Ex.HDD. Ale když chci spustit hru , tak se to chvilku načítá a pak mě to vyhodí zpátky do menu PS3 (XBM myslim). Co s tím ? Jiný frimware, manager ? Citovat
0 saza Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2011 musíš mít v mechanice jakoukoli originální hru. když se to vrátí zpět do xmb, tak to spustíš přes ikonu disku. Citovat
0 coobo Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2011 mam ten isty problem, hra sa nespusti ani cez ikonu originalneho disku, zostane len cierna obrazovka... Citovat
Otázka
_-_MASTERMAN_-_
Ahoj, v PS3 mam firmware Kmeaw 3.55 a Gaiga maneger 2.6
Když zpustim managera, tak mi to úspěšně najde všechny hry do jsou v HDD nebo Ex.HDD. Ale když chci spustit hru , tak se to chvilku načítá a pak mě to vyhodí zpátky do menu PS3 (XBM myslim).
Co s tím ? Jiný frimware, manager ?
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.