Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dead Space poraďte pls

Otázka

Odesláno

Zdravím, dneska jsem dohrál Dead Space. používal jsem jen plasma řezačku, obleků jsem našel 5 + po dohrání jsem získal nějakej vojenskej, kterej zatím vůbec nemám. jinak jsem měl oblek, řazačku, stázi a kinezi vylepšenou na max, ale k mému překvapení pustím znova hru a musím vše vylepšovat znovu? jediné co mi zůstalo je oblek úroveň 5, jinak inventář a prachy taky nikde.

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Nějaký speciální dovod, proč jsi to nenapsal do minulého tématu?

Nicméně. Hraješ New Game+? Pokud dáš obyčejnou hru, jedeš samozřejmě znovu. Případně, nezačal jsi hrát Impossible mód? Tam přijdeš o upgrady, zbyde jen to brnění.

jsem na ps3 prohlížeči a nějak to tu blbne. prostě jsem se nemohl dostat do svého předchozího tématu s Dead Spacem. jinak dík za radu, loadnul jsem save dokončený hry a mám všechno. hrál jsem na normal, takže teď to asi pojede na hard.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu