Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dead Space poraďte pls

Lovefist_88

Otázka

Zdravím, dneska jsem dohrál Dead Space. používal jsem jen plasma řezačku, obleků jsem našel 5 + po dohrání jsem získal nějakej vojenskej, kterej zatím vůbec nemám. jinak jsem měl oblek, řazačku, stázi a kinezi vylepšenou na max, ale k mému překvapení pustím znova hru a musím vše vylepšovat znovu? jediné co mi zůstalo je oblek úroveň 5, jinak inventář a prachy taky nikde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Nějaký speciální dovod, proč jsi to nenapsal do minulého tématu?

Nicméně. Hraješ New Game+? Pokud dáš obyčejnou hru, jedeš samozřejmě znovu. Případně, nezačal jsi hrát Impossible mód? Tam přijdeš o upgrady, zbyde jen to brnění.

jsem na ps3 prohlížeči a nějak to tu blbne. prostě jsem se nemohl dostat do svého předchozího tématu s Dead Spacem. jinak dík za radu, loadnul jsem save dokončený hry a mám všechno. hrál jsem na normal, takže teď to asi pojede na hard.

Odkaz ke komentáři

• 0
No, to pak jo.

Ale obtížnost se měnit nedá, to se musí začít hra od začátku, tedy beze všeho.

já slyšel, že se to samo zvedá, když pořád budu pokračovat přes stejný save. jinak už abych měl doma druhej díl. ta hra je luxus, prostě mix dooma, bioshocku a half lifu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu