marabene Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Zdravím mám PSP3004, hen 6.20 doteď jsem používal origo Sony kartu 2 Gb kde my hry šlapaly v pohodě, dnes jsem koupil Sony Ultra 8 Gb a hry se sekaj. Čím to může být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 dej to do iso formatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marabene Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Když tam mám Hen tak asi hraju hry ve formátu ISO asi ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreb Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 On si myslel ze to mas v CSO a to se hry obcas sekaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marabene Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Udělal jsem test karty a potřebuji jestli je nebo není FAKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marabene Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Podle všeho karta je NO FAKE ale proč se my sekají hry????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marabene
Zdravím mám PSP3004, hen 6.20 doteď jsem používal origo Sony kartu 2 Gb kde my hry šlapaly v pohodě, dnes jsem koupil Sony Ultra 8 Gb a hry se sekaj. Čím to může být??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.