Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

flashka pro xbox

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ta flashka ti bude fungovat jako plnohodnotný HDD, klidně ji můžeš nechat v Xku nastálo... Je potřeba ji jen před používáním v Xku naformátovat v memory -> device options

Stačila by ti i obyčejná jiná flashka, ta originál MS je zbytečně drahá. Zda bude fungovat v portech vzadu ti asi nikdo nezaručí, mě třeba fungují jen přední porty na flashku u slimka, jiným zadní, ale to byly neoriginální, ta origoš třeba fungovat může všude.

Hudba ripnout půjde.

• 0
Odesláno
Ta flashka ti bude fungovat jako plnohodnotný HDD, klidně ji můžeš nechat v Xku nastálo... Je potřeba ji jen před používáním v Xku naformátovat v memory -> device options

Stačila by ti i obyčejná jiná flashka, ta originál MS je zbytečně drahá. Zda bude fungovat v portech vzadu ti asi nikdo nezaručí, mě třeba fungují jen přední porty na flashku u slimka, jiným zadní, ale to byly neoriginální, ta origoš třeba fungovat může všude.

Hudba ripnout půjde.

tak uz mam tu flashku xbox,kdyz sem ji al do xka,nic sem nemusel nastavovat a rovnou sem tam mel slozkypro xbox(savy,system atd)ale ripnout hudba mi nejde

• 0
Odesláno

Jak nejde? Ripovat znamená v tvym slovníku co? Chceš nahrát hudbu na flashku z PC a přehrávat jí pak na X360? Teoreticky by bylo nejjednodušší skočit do settings -> memory -> naject na flashku -> customize a tady si vyber prostor, kterej chceš mít jako FATX (pro dema, themes ...) a prostor, kterej chceš mít jako FAT32 (hudba, obrázky, videa ...). Pak pokud připojíš flashku k PC, zobrazí se ti normálně FAT32 jako u klasický flashky a na část FATX se dsotaneš přes XTAF. Hádám, že teď máš 100% kapacity naformátovanejch na FATX, takže pokud připojíš flashku k PC, tváří se ti v "Tento počítač" jako uplně plná, ale když jí otevřeš nic v ní neni a všechno tam nahráváš přes XTAF.

• 0
Odesláno
Jak nejde? Ripovat znamená v tvym slovníku co? Chceš nahrát hudbu na flashku z PC a přehrávat jí pak na X360? Teoreticky by bylo nejjednodušší skočit do settings -> memory -> naject na flashku -> customize a tady si vyber prostor' date=' kterej chceš mít jako FATX (pro dema, themes ...) a prostor, kterej chceš mít jako FAT32 (hudba, obrázky, videa ...). Pak pokud připojíš flashku k PC, zobrazí se ti normálně FAT32 jako u klasický flashky a na část FATX se dsotaneš přes XTAF. Hádám, že teď máš 100% kapacity naformátovanejch na FATX, takže pokud připojíš flashku k PC, tváří se ti v "Tento počítač" jako uplně plná, ale když jí otevřeš nic v ní neni a všechno tam nahráváš přes XTAF.[/quote']

mam tu flashku samdisk pro xbox 360,no a ripnout to chci ne pro prehravani ale ja chci par pisnicek pouzit v jedny hre,ve ktery to de.vypalil sem si zvukovy cd a kdyz ho spustim v xku a dam rip tak to nejde

• 0
Odesláno

Hudba z CD ripnout jde, ale ne cokoliv. Pouze hudba která splňuje microsoftí podmínky o DRM, takže ne každe CD půjde. Co se flashek týče, xko nabízí pouze možnost naformátovat, na žádnou velikost se to neptá, ani takové rozdělení nenabízí (testováno na 2, 4, 8, a 160gb ext hdd). Xko si vezme max 16gb, takže nepočítej že z např 250gb externího disku ti vezme víc jak 16gb pro sebe.

Hudba a videa se do xka, nebo do flashky naformátované pro xko dají vložit, ale hudba musí být ve vma a video ve vmw (microsoftí formáty v microsoftím stroji).

• 0
Odesláno
tak kazdej pise neco jinyho,tak jestli nekdo vi jak tak pls napiste

Píšu ti , že to na flešku nejde - mám to odzkoušený . Proto to máš jen šedý a nejde na to kliknout. Odzkoušel jsem to s HDD a potom se sejmutým HDD a jenom s fleškou . Ti co ti píší že to jde nemají pravdu . Schválně jsem to odzkoušel , protože už tady byly na to dotazy - nejseš první , kdo řeší tento problém . Také to můžeš poznat podle toho , že v memory flešky není vůbec oddíl MUSIC - je to jen u HDD .

• 0
Odesláno
Hudba z CD ripnout jde, ale ne cokoliv. Pouze hudba která splňuje microsoftí podmínky o DRM, takže ne každe CD půjde. Co se flashek týče, xko nabízí pouze možnost naformátovat, na žádnou velikost se to neptá, ani takové rozdělení nenabízí (testováno na 2, 4, 8, a 160gb ext hdd). Xko si vezme max 16gb, takže nepočítej že z např 250gb externího disku ti vezme víc jak 16gb pro sebe.

Hudba a videa se do xka, nebo do flashky naformátované pro xko dají vložit, ale hudba musí být ve vma a video ve vmw (microsoftí formáty v microsoftím stroji).

Tak jsem vytáhnul zaprášený Xko, všechno zapojil, našel flashdisk (8GB SanDisk), 10 minut hledal MU se savema :D, ať mam co kopírovat a vyzkoušel to. Skočim do System settings -> Memory -> najedu na flashku a dám Y -> customize (ne configure now). Naskočila mi osa, kde jsem nastavil, že chci využívat 3 GB z celkovejech cca 8 GB pro Xko a potvrdil. Po dokončení operace jsem na Xko překopíroval save z MU, takže flashka funguje jako zařízení pro Xko, pak připojil k PC a zkontroloval přes XTAF - jednotku jsem bez problémů načet, save OK. Následně otevřel ve Winech v průzkumníku, kde jsem měl zabranejch 3GB "ničim" (podle Winů, ve skutečnosti samozřejmě část pod FATX). A tu zbylou nezabranou část, kterou vidim ve Winech můžu pořád využívat jako klasickou flashku.

• 0
Odesláno

ja som toho nazoru, ze HDD musi byt!! ci ti staci 20 GB alebo sa nebudes uskromnovat ako ja a zainvestujes do 250 GB, je jedno... podstatne je, ze HDD je parada a som rad, ze som pocuvol radu flashera - ze bez HDD ani ranu :-)

- nenici sa tak velmi dvd-romka

- hry su rychlejsie, dvd nestuka (takze je to tichsie)

- dema, arkady, hudba, atd. je kam ukladat

- pri pohybe xka pocas cinnosti sa neposkrabe dvd

- rychlejsie kopirovanie cez transferkit "xbox - pc - xbox", ako "xbox - usb - pc - usb - xbox"

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu