rytmy Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 mam original hru GTA IV a ked sa prihlasim na LIVE tak stále pýta odomna update dám ho a znova ho odomňa pýta nevie dakto čo mam robiť ?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 mam original hru GTA IV a ked sa prihlasim na LIVE tak stále pýta odomna update dám ho a znova ho odomňa pýta nevie dakto čo mam robiť ?? :( Zkus na www.gta.cz stahnout poslední patch pro GTA IV a pak to zapni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 stále to isté :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 teraz kusa do toho ďubkám a darí sa mi :D zatiaľ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 NA! a teraz sa opakuje to čoho som sa najviac bál píše že som z nepodporovaného regiónu dá sa to dajak prešťa* ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 No .. měl sem za to že v nedávný době tak 2 měsíce zpátky začlo windows live podporovat i ČR... Já mám teda Anglickej ACC na Windows Live a běží mi to normálně... řešil jsem tohle s kámošem aby jsme mohli hrát GTA IV Multiplayer.... když si udělal př. Nemeckej tak mu to slo v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 pomože ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 taže odznova spraviť účet napr. z Anglicka a malo by to šliapať ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.