Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Začni používat tlačítko upravit u posledního příspěvku.

hoogen

Otázka

Stáhl jsem si hru NHL 11 a přesně tak jak jsem to stáhl tak jsem to přes FTP server nahrál na hdd0 ale nevim jak ted hru spustit a vůbec kde ji najdu. Používám Gaia manager a verze CFW je Kmeaw. Díky za rady

dozvěděl jsem se že do hdd0_GAME ale já v tom adresáři mám jen game tak nevím co a jak....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

proč to kopíruješ přes FTP ? nemáš extHDD ? :)... jestli ne tak zajdi k pinďoj do black lightu ten ti tam něco pod cenou střelí :D pak založ na disku soubor ,,GAMEZ,, (dodrž velký písmena) a nokopíruj tam to nhl ( soubor BLESxxxxx,BCESxxxxx atd podle regionu ) pokud máš nejnovější gaiu tak stačí jen zapnout ps3, zapnout gaiu, dát origo BRdisc hru do mechaniky, najet na nhl a potvrdit, počkat až najede menu a cd by se ti mělo objevit jako ps3....

Odkaz ke komentáři

• 0

jj musim podpořit mejtskou komunitu...ono by to šlo hrát jen z intHDD ale až si postupně nastahuješ uncharted, metal geara, gow nebo gt5 tak bys to taky nemusel mít kam dát :D... jo a ještě ten disk musí jet na fat32 kdyby byl na ntfs tak si ho přeformátuj ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu