sAintRK Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 mam Little otazocku pls ako to rozbeham na CF 3.40 oe-a lebo na pspzone pisali ze to ide len na vizsie FW surne bo by som to rad drtil zajtra cestou vlakom ( cca 3 hodky :( ) THX za rychlu odpoved popripade kto by mi pomohol thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 jestli psali ze to de jen na vyssim fw tak jednoduse upni na 3.52m33..;) to je snad logika ne.? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 schnekino Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Mne ide Worms:Open Warfare v pohode na 3.40 OE-A,ale asi myslis ineho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 nene tento presne ako ti to facha ?? omg help za par hodin uz idem :( tam pisali ze cez daky hex editor ci keru p....u sa to da prestavit ale ten som nikde nevidel ani nic take :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 viem ze spamujem ale plss help zajtra odchadzam a cel by som to zakalit :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 schnekino Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 V pohode ani neseka...je cso a samizda je tam aj niaky en rip.Ma len 65mb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 schnekino Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Tu je Worms:Open Warfare:) http://rapidshare.com/files/51717854/Worms.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Thx moc skusim ci mi pojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 ale doporucoval bych upnout na 3.52 m33-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 neviem zatial mi to netreba ak na M33 pojde GOW tak idem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 schnekino Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Tu mas toho wormsa na megaupload:) http://www.megaupload.com/?d=73Z72XG3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 a co keby si upol a nebabral sa tu z hovadinami :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sAintRK Odesláno Září 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 tak prepac ze nechcem ist zatial koli sprostym wormsom na novy FW kym som s tymto spokojny ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MonkeyNordsson Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 worms de normalne na 3.40 oe-a (mel sem ho hral sem ho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petersweter Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Worms Open Warfare . tato hra me pro me zklamani neskutecne, ale neskutecne zklamala, ne-li urazila! Vypada to pekne a to je asi tak vse!!!Mel jsem wormiky na Ngage a to byla parba se vsim vsudy na mesice, mesice, mesice ... Kde jsou ostatni zbrane a vychytavky v Open Warfare??????????? .petersweter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sAintRK
mam Little otazocku pls ako to rozbeham na CF 3.40 oe-a lebo na pspzone pisali ze to ide len na vizsie FW surne bo by som to rad drtil zajtra cestou vlakom ( cca 3 hodky :( ) THX za rychlu odpoved popripade kto by mi pomohol thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts