sedmi1468625578 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 čau, sanžím se kámošovi udělat free mcboot, mám na PS2 FAT CHIP takže jsem chtěl swap magic vapálit.Protože to jinak nejde jak jsem četl. Nevíte ale proč když jsem to vypálil jak v alcoholu 120, IMGBURN tak mi to vubec nejde. Nevíte čím to je? Nebo mi nějka poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackshark Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Mě to taky nefunguje...ukáže se tam ta červená krychle a "Please insert a Playstation or Playstation 2 format disc" co dodat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chico Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Přepalované DVD bez FMBC nebo Chipu nepůjde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedmi1468625578 Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Ale já tam mám čip!!!! Vy páli jset to tak že se mi ukže uvodní obrazovka ale když zmáčknu na joysticku to abych se dostal na flashku tak se tam nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.