Zodik Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Zdarec mam do PSP 2004 kartu SanDisk Memory Stick Micro (M2) 8GB s redukcí a nejak mi blbne- např mam ji v psp zapnu ho ale psp se chova jako by tam nebyla jen to problikuje. Stavá se to i při vypínaní hry že tam je furt please wait... a kdyz vyndam kartua dam ji tam tak to jde nevite cim to muze byt to je asik na reklamaci ne ? :psp::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Když jí dáš do kompu tak jede OK nebo taky blbne? Zformátovat v PSP si jí zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodik Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 zformatovat jsem ji zkousel newm no asik je ta redukce nejak spatna ale to se mi nezda protoze to dela jen pri zapinani psp nebo pri vypinaní hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husiccz Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Mam ten samej problém ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.