DeSmond Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 Wow, o tom by jsi mohl napsat knížku o 500 stranách ne? Tvl nevim jestli na ten challenge budu mít nervy :D Jednodusi LASO uz nikdy nebud a kdyz jsem na to mel trpelivost i ja... Citovat
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 No já si myslím že bych to zvládl ale nervy u toho,... To se nedá komentovat jinak než bum bum prásk :D Citovat
DeSmond Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 Ani ne, je to strasna rychlovka, ke kritickymu mistu so dostanes tak do minuty takze je to spis o tom porad to zkouset.... Citovat
dragon810 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 hej ta challenge je v poho kdyz te zabijou tak rychle dej save and quit potom resume solo campaign a jedes od checkpointu Btw.42tisic a jsem tam :) Citovat
DeSmond Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 hej ta challenge je v poho kdyz te zabijou tak rychle dej save and quit potom resume solo campaign a jedes od checkpointuBtw.42tisic a jsem tam :) Vidis tak to me vubec nenapadlo, ja to delal vzdy od zacatku, ale je to tak rychle ze to ani neva... Citovat
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2011 Dragone, díky za radu, pěknej švindl, ovšem opravdu pomůže takže ho využiju, no když vidim že jste ho dodělali oba a jsme dá se říct na stejné urovni ve skillu, tak si myslím že to nebude pro mě problém, díkes kluci... Citovat
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 No tak týdení za sebou díky tomuhle videjku http://www.youtube.com/watch?v=xfs0MI2ev28, nakonec jsem byl překvapen jak je to extrémně lehké, zabralo to tak 10-15 min. Zatím jsem Commander Grade 2. Fakt to bylo lehký a vůbec jsem se nevztekal, část z forkliftem taky nebyla nějak těžká, udělal jsem jí nějak na po patý nebo na šestej pokus... Nevím přesně. Citovat
Sibrand Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 Fakt v pohodě, taky sem to dělal podle toho videa jako rockyzz a u toho forkliftu asi na 3. pokus. Uf sem rád že to mam za sebou :-) Citovat
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 Jojo já myslel že to bude maximálně extrémní ale problém udělala nakonec jen část z forkliftem, takže to bylo vážně lehký, zajímá mě co bude za challenge přístí týden :) Citovat
dragon810 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 joo konecne..........Jsem Brigadier po sesti dnech velke namahy z 700tisic mam 225tisic a setrim si na zlaty visor Citovat
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 dragone tak ses rozhodl rozumně a rozhodl se pro visor? Supééér, taky si na něj šetřim :) Citovat
dragon810 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 jj s tim cernym to vypada nevyrazne ale s tim zlatym moji helmu vsichni uvidi :) Citovat
Sibrand Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 Nevíte pls někdo jak dneska udělat ten Daily Challenge: Make a Wish(Running Riot)? EDIT: Už vim :-) Citovat
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 Sibrand, doporučuju se luxusně zakempit na zombie mapě a zombie ti budou skákat do rány :D Já ho sice neudělal ten challenge ale myslím že bude jednoduchej. Jinak dragone, není to právě o tom aby tě nikdo neviděl? Aby jsi byl nenápadnej? Ale pokud myslíš jako aby tě viděli spoluhráči atd že jsi na větší úrovni tak to jo :) Citovat
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 Dat 15 killing spree v living dead? To mi prijde prehnane moc, ikdyz treba kempis v cagi....Jinak to s tou helmou je sice pravda, ja osobne se svym zlutym brnenim musim byt treba v rumble pitu strasne nenapadnej, ale je to jakysi znak prestize, i proto vsude mozne pobihaj ohnivy hlavy z limitky, ikdyz jsou snadnejsim tercem... Citovat
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 DeSmond tentokrát s tebou 100% souhlasím, já osobně mám taky nastavenou tu hořící helmu z Legendary Edition, asi jsem více nápadnější a snažším cílem ale jsem s tim spokojen a aspon vypadám víc COOL ;) Aneb - říkejte mi Ghost Rider :D Citovat
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 Ja ji bohuzel nemam H:R byla moje prvni halo hra a mam jen limitku....Legendary mam pouze Halo 3, ktere je ted uz temer za hubicku :) Citovat
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 Jojo taky docela uvažuju o koupi té legendary halo 3 edice tu právě já naopak nemám protože H3 jsem už kupoval rovnou z konzolí, docela bych chtěl mít doma vystavenou tu skvělou Master Chiefovu helmu. A ještě otázečka kde jsi ty koupil tu legendary halo 3 edici??? Citovat
dragon810 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 Sibrand, doporučuju se luxusně zakempit na zombie mapě a zombie ti budou skákat do rány :D Já ho sice neudělal ten challenge ale myslím že bude jednoduchej. Jinak dragone, není to právě o tom aby tě nikdo neviděl? Aby jsi byl nenápadnej? Ale pokud myslíš jako aby tě viděli spoluhráči atd že jsi na větší úrovni tak to jo :) to je prave o tom aby mne videli at si pred smrti reknou "a sakra!!" :) Citovat
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 "Si takhle vykračuje CQBéčko po hemorage a najednou se před nim objeví dragon810 ze zlatou helmou, poslední co muže CQB udělat je říct Ámen" :D Citovat
dragon810 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 nesli byste za chvilku na HR?? Citovat
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 Nechci s toho dělat chat ale já nejdu promin. Ted vážně nemám čas, ale zítra času dost :) Hlavně už by jsme mohli dokončit nebo nějak upravit tu naší mapu ne dragone? Citovat
dragon810 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 klidne ted mam casu dost kdyz sem na tom levlu Citovat
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2011 Jojo taky docela uvažuju o koupi té legendary halo 3 edice tu právě já naopak nemám protože H3 jsem už kupoval rovnou z konzolí, docela bych chtěl mít doma vystavenou tu skvělou Master Chiefovu helmu. A ještě otázečka kde jsi ty koupil tu legendary halo 3 edici??? Kupoval jsem to zde, ale byla posledni :) http://www.herni-svet.cz/hledat/halo A to jsem ji mel jeste levnejc pac to nejak popletli...:) Jinak ted jsem udelal na legendary misi ktere jsem se bal nejvice a to je Long Night of Solace...bal jsem se ty casti na lodi a s pomoci tyrantova navodu jsem si s tim hrave poradil...nejvic me ovsem dostal easter egg v podobe kulometu v pelicanu...do ktereho se da vlest a vsechny v nem postrilet..jsem za to docela rad protoze ctvrta vlna kde byly asi 4 eliti s raketometama by byla slusna nervana... A ano nedelejte z toho chat. Rockyho hlasky typu pojdme se ted konecne bvit o...(dane tema) kdyz sam nejvic spamuje me dostavaj :D Citovat
DeSmond Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2011 Ta hra me neprestava prekvapovat.... Vedeli jste, ze v misi New Alexandria je easter egg, pri kterem kdyz zmacknete dve tlacitka ve meste, v "misi" v clubu kde jsou normalne ctyri huntri se objevi bruti a grunti...pricemze jeden z brutu dela dydzeje :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.