Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

No tak týdení za sebou díky tomuhle videjku http://www.youtube.com/watch?v=xfs0MI2ev28, nakonec jsem byl překvapen jak je to extrémně lehké, zabralo to tak 10-15 min. Zatím jsem Commander Grade 2. Fakt to bylo lehký a vůbec jsem se nevztekal, část z forkliftem taky nebyla nějak těžká, udělal jsem jí nějak na po patý nebo na šestej pokus... Nevím přesně.

Odesláno

Sibrand, doporučuju se luxusně zakempit na zombie mapě a zombie ti budou skákat do rány :D Já ho sice neudělal ten challenge ale myslím že bude jednoduchej. Jinak dragone, není to právě o tom aby tě nikdo neviděl? Aby jsi byl nenápadnej? Ale pokud myslíš jako aby tě viděli spoluhráči atd že jsi na větší úrovni tak to jo :)

Odesláno
Sibrand, doporučuju se luxusně zakempit na zombie mapě a zombie ti budou skákat do rány :D Já ho sice neudělal ten challenge ale myslím že bude jednoduchej. Jinak dragone, není to právě o tom aby tě nikdo neviděl? Aby jsi byl nenápadnej? Ale pokud myslíš jako aby tě viděli spoluhráči atd že jsi na větší úrovni tak to jo :)

to je prave o tom aby mne videli at si pred smrti reknou "a sakra!!" :)

Odesláno
Jojo taky docela uvažuju o koupi té legendary halo 3 edice tu právě já naopak nemám protože H3 jsem už kupoval rovnou z konzolí, docela bych chtěl mít doma vystavenou tu skvělou Master Chiefovu helmu. A ještě otázečka kde jsi ty koupil tu legendary halo 3 edici???

Kupoval jsem to zde, ale byla posledni :) http://www.herni-svet.cz/hledat/halo A to jsem ji mel jeste levnejc pac to nejak popletli...:)

Jinak ted jsem udelal na legendary misi ktere jsem se bal nejvice a to je Long Night of Solace...bal jsem se ty casti na lodi a s pomoci tyrantova navodu jsem si s tim hrave poradil...nejvic me ovsem dostal easter egg v podobe kulometu v pelicanu...do ktereho se da vlest a vsechny v nem postrilet..jsem za to docela rad protoze ctvrta vlna kde byly asi 4 eliti s raketometama by byla slusna nervana... A ano nedelejte z toho chat. Rockyho hlasky typu pojdme se ted konecne bvit o...(dane tema) kdyz sam nejvic spamuje me dostavaj :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu