rockyzz Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Kampan jde jen pro 2 na jedne konzolibtw rudy pak se domluvime na ten ODST az budu mit cas-tenhle vikend nejspsi tak se ti ozvu! pokud taky nekdo chce dodelat nejake achievmenty tak piste me nebo rudymu.. Jinak def. map pack stazen a zatim spokojen, doporucuji Jen pro dva? Tak to kecáš pěkný nesmysly... Jde to normálně pro 4, mluvím z vlastní zkušenosti... Citovat
rockyzz Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Tak dneska jsme byli z naší třídou a celym druhym stupněm na jakémsi veletrhu dětských knih, kvůli tomu abych se ulil ze školy jsem tam jel taky no, tak se tam takhle z kámošema procházíme a co nevidim, konečně nějakej dobrej stánek (knihy jako Warcraft atd) tak jsem si to prohlížel a helé co jsem zahlídl, knihu Halo: První úder za dvě stovky, tak jelikož je Halo moje oblíbená série tak jsem si tu knihu prostě musel koupit, sice moc rád nečtu a už vůbec né knihy, ale tohle byla pro mě povinnost :D Taky se přiznám že to byla první kniha kterou jsem si sám z mého rozhodnutí koupil, tak doufám že nesklame, je to přece Halo :) Citovat
IronRudy Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Co povidas, vzdyt si jedes, vcera si krasne na Spiru snipil a vyfasl si Running riot...docela jsem cumel, ja jsem dotej vystrikanej z toho ze se mi jednou na Spiru povedlo dat Rampage (20 killing spree..) :) Ty hlavne jedes na malo smrti a to ja jsem uz taky daval, ale ted jak jsem to dlouho nehral tak jsem tuhle "schopnost" ztratil, takze strasne chcipam...chce se to zase dostat do formy..:) tak sniperku beru vetsinou jenom na spiru. ja nejsem sniper. vcera jsem hral s croftem chvili vecer a dal jsem si dalsiho riota shodou okolnosti v team snipers:) posledni necele 2 tydny se mi dari. povedl semi i 2x rempage a 1 untouchable. jinak to ze malo umiram tak to je dusledek toho ze ja beham po mape a nikdy nikoho potkatkavam. proto hraju BTB:D Citovat
IronRudy Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Kampan jde jen pro 2 na jedne konzolibtw rudy pak se domluvime na ten ODST az budu mit cas-tenhle vikend nejspsi tak se ti ozvu! pokud taky nekdo chce dodelat nejake achievmenty tak piste me nebo rudymu.. Jinak def. map pack stazen a zatim spokojen, doporucuji ne mi nepiste:D ted jsem o neco zkusenejsi tak by jsme mohli v odst ty FF dat i ve dvou. pred tim me tam docela drtili. hlavne ty jejich granaty http://noblestars.webnode.cz/ Citovat
DeSmond Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Tak vcera jsem bohuzel nebyl ve stavu kdybych mohl hrat, respektive kdybych mohl hrat Halo s dobrym vysledkem, uz tak mi to nejde a jeste to hrat zkourenej :) Ale dnes bych dal, zadna kalba se nechysta, tak jsem mel jet na chatu, ale rekl jsem si ze zustanu dom a poparim, tak doufam ze se dnes hraje kluci.... (poparil bych si defiant map pack ;)) Timto vzkazuji i xstanxovi, ze budu pritomen ;) Citovat
Elypsa Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 to rockyzz Priste si odpust ten ton a hlavne tu tvou ,,zkusenost" http://www.co-optimus.com/game/1435/xbox-360/halo-reach.html Local Co-Op: Yes Number of Players Offline: 2 Players Citovat
rockyzz Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Nemůžu za to že udávají špatné informace, skus si to sám! Omg, asi vim o čem mluvím tupče když často z kámošema hraju po splitu :) Tak pomlč! Citovat
Elypsa Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Ok, dam ti malou lekci do života. Víš chlapče, mně by jsi mohl řikat strejdo, protože na tvých 14-15 let nebo kolik můžeš mít na svém druhém stupni jak jsi psal výše by to bylo velmi slušné. Tak se prosím tě přestaň schovávat tady za tu krásu internetu a před tím než někomu začneš nadávat do tupců, si uvědom a vzpomeň co tě na tom vašem ústavu učí, protože se ti to vážně bude hodit do příštích let, tak ať si tu nezvykáš moresy jinak s tebou v práci pěkne vymrdaj. No to bylo k tvému pěkně dětinskému a arogantnímu chování. A teď zkus si zapojit 3 ovladače a spustit kampaň, budeš mile překvapen. Už logicky, to že jde multiplayer, kde se vykresluje jen mapa a tu a tam 1-2 nepřátelé, neznamená, že ti pujde kampaň, kde se v jednom momentu vypočítava pokyny apod. pro 20 gruntů 10 šakalů a Noble team. No kdyby jsi mi ještě něco chtěl PM, zase nemusíme se tu hádat na veřejnosti jak šašci, rád ti toho mnoho vysvětlim. Citovat
rockyzz Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Vyzkoušeno to už mám dávno, takže nevim co tu skoušíš navíc silně pochybuju že by jsi mohl bejt starší 18ti let, tak nevim na koho si tu hraješ :) Citovat
rockyzz Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Omlouvám se, zapoměl jsem zmínit že to jde jen z jedním glitchem, trochu jsem na to pozapoměl ... Citovat
Elypsa Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 O tom slysim poprve, ale nejspis mas pravdu i kdyz pry to jde jen pro 3 hrace (http://halo.wikia.com/wiki/3_Player_Local_Co-op) No nebudu te tu provokovat jakeho mas alchajmera, ke svemu si dospel.. BTW: http://www.ruzenka.wz.cz/p%201.htm Citovat
rockyzz Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Jde to pro 3 i pro 4, na tý halo wikia to je dokonce napsaný . Citovat
DeSmond Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2011 Nepostuchujte se kluci....uzavrem to tim ze ma rocky pravdu a ze je na svuj vek silne namachrovany a vsichni budem stastny......na usmirenou si spolu date halo a vse bude v pohode... Citovat
rockyzz Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2011 Oba jsme měli pravdu, hrát to jde ve 3 i ve 4 ale jen z glitchem, což většina lidí neví :) Citovat
PauL cZ Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2011 Tak včera jsem si poprvé reach zahrál a musím říct pecka ! hráli jsme to s desmondem,croftem,elypsou a dalšíma :) Ale mám dotaz...je nějaký web,kde jsou ajchy do reach v češtině ? potřebuju hlavně jako poradit co přesně a v jakém ajchu dělat protože třeba ty firefightové ajchy jsou lehké ale nevím kde najít to DMR nebo jak se to jmenuje a dát s tím 10 killů apod... :) Citovat
rockyzz Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2011 Tady v tomhle topicu to někde je napsaný :) Citovat
DeSmond Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2011 Presne tak, sam jsem ho prekladal, ale porad jeste neni dokonceny, nejak jsem na nej pozapomnel,takze je jen prelozeny....bez navodu, kdyz budes neco potrebovat dej vedet... Achievement Guide (work in progress) The Soldier We Need You To Be - 25G Dokonči kampaň na normální obtížnost. Folks Need Heroes... - 50G Dokonči kampaň na heroickou obtížnost. Gods Must Be Strong - 125G Dokonči kampaň na legendární obtížnost. A Monument To All Your Sins - 150G Dokonči každou misi v Halo: Reach sám, na legendární obtížnost. We're Just Getting Started - 10G Dokonči 2. misi na normální nebo vyšší obtížnost. Protocol Dictates Action - 10G Dokonči 3. misi na normální nebo vyšší obtížnost. I Need A Weapon - 10G Dokonči 4. misi na normální nebo vyšší obtížnost. To War - 10G Dokonči 5. misi na normální nebo vyšší obtížnost. You Flew Pretty Good - 10G Dokonči 6. misi na normální nebo vyšší obtížnost. Into The Howling Dark - 10G Dokonči 7. misi na normální nebo vyšší obtížnost. Dust And Echoes - 10G Dokonči 8. misi na normální nebo vyšší obtížnost. This Is Not Your Grave - 10G Dokonči 9. misi na normální nebo vyšší obtížnost. Send Me Out... With A Bang - 10G Dokonči 10. misi na normální nebo vyšší obtížnost. They've Always Been Faster - 25G Dokonči 2. misi aniž bys nasedl do říditelného vozidla. Two Corpses In One Grave - 25G Znič 2 vozidla najednou s Target Locatorem ve třetí misi. Banshees, Fast And Low - 25G Unes Banshee během kampaně. Your Heresy Will Stay Your Feet - 25G Zabij Zealot Elita než stihne utéct v 5. misi. If They Came To Hear Me Beg - 25G Proveď asasinaci na Elitovi a vyhni se tak smrtelnému pádu. Wake Up Buttercup - 25G Znič motory Corvetty a eskortuj se do 3 minut v 6. misi na normální nebo vyšší obtížnost. Tank Beats Everything - 25G Dokonči 9. misi na legendární obtížnost s nedotčeným Scorpionem. Lucky Me - 25G Získaň Triple kill během používaní jetpacku v kampani, firefightu nebo matchmakingu. KEEP IT CLEAN - 5G Zabij 7 Moa během 2. mise. I Didn't Train To Be A Pilot - 10G Znič 3 protiletadlová děla během 8. mise. Doctor, Doctor - 5G Použij lékarničku k doplnění zdraví poté, co si utržil zranění. That's A Knife - 10G Proveď na protivníkovi asasinaci. I See You Favour A .45 - 10G Zabij 10 nepřátel s pistolí M6G v kampani nebo ve firefightu. An Elegant Weapon - 10G Zabij 10 nepřátel s DMR v kampani nebo ve firefightu. Swap Meet - 10G Vyměn zbraň s UI spojencem v kampani. A Spoonful Of Blamite - 10G Zabij 10 nepřátel pomocí stylové exploze ve firfightu nebo v kampani. Be My Wingman Anytime - 5G Nech u sebe respawnovat 5x spoluhráče v Invazi. Yes, Sensei - 5G Získej medaily First Strike v macthmakingu. Skunked - 10G Vyhraj Invazi v 1. fázi. What's A Killing Spree? - 5G Získej killing spree v matchmakingu. Crowd Control - 10G Získej medail "Killionare" ve firefightu. Knife To A Gun Fight - 5G Zabij jako Elite 5 Sparťanů v matchmakingu. Score Attack - 10G Získej 15 000 bodů ve Score Attack firefight matchmakingu. Firestarter - 10G Získej 50 000 bodů ve firefightu. Blaze Of Glory - 25G Získej 200 000 bodů ve firefightu. Heat In The Pipe - 75G Získej 1 000 000 bodů ve firefightu. Game, Set, Match - 25G Dokonči set ve firefightu na legendární obtížnost bez jediné smrti. Make It Rain - 10G Kup ze zbrojnice takovy předmět, který vyžaduje hodnost Plukovník. The Start Of Something - 15G Dosáhni hodnosti Desátník. An Honor Serving - 25G Dosáhni hodnosti Kapitán. A Storage Solution - 5G Použij "File Browser" k nahrání souboru na "File Share". A New Challenger - 10G Dokonči všechny denní výzvy v jeden den. Make It Drizzle - 10G Kup předmět ze zbrojnice. Cool File, Bro - 5G Doporuč někomu soubor. Lemme Upgrade Ya - 10G Dosáhni u Commendation statusu stříbrný. One Down, 51 To Go - 10G Splň týdenní výzvu. Noble Map Pack Both Barrels - 50G Získej doule kill s brokovnicí v matchmakingu. Cross-Mappin' - 50G Zabij hráče na dlouhou vzdálenost s DMR ve Slayeru v matchmakingu. Offensive Driver - 20G Získej kill v Rocket Race v matchmakingu. Poppin' & Lockin' - 25G Znič vozidlo použitím Armor Locku v matchmakingu. Totally Worth It - 50G Získej double kill ze záhrobí v matchmakingu. You Ate All the Chips - 42G Sesbírej všechny vlajky v Stockpile v matchmakingu. You Blew It Up! - 13G Vyhoď do vzduchu výzkumné zařízení v Invazi na mapě Breakpoint. Jinak vcera super.....bylo fajn ze jsme byli vzdy alespon ctyri na slayery a objectivi ;) Citovat
PauL cZ Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 Mám dotaz...Jak nejrychleji získat těch 20 000 a více bodů ve firefightu ? Poradte klidně mapu nebo tak... :) Díky .) Citovat
rockyzz Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 xstanax, stáhni si z oblíbených (pokud to tam stále je) jeden Firefight mod, myslim že se jmenuje nějak FAST 1 MILION nebo tak a spust to na mapě Corvette nebo jak se vlastně jmenuje, dej to na Legendary obtížnost, díky tomu modu budeš nesmrtelnej, né jako nesmrtelnej ale budeš mít úplně max armor takže prostě zabít tě nebude možné, vemeš si tam od nějakého covenanta ten jejich raketomet a je to easy, nebo si mě přidej na XLive, GT v podpisu a mužem to rychle udělat spolu :) Citovat
IronRudy Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 Mám dotaz...Jak nejrychleji získat těch 20 000 a více bodů ve firefightu ? Poradte klidně mapu nebo tak... :) Díky .) kdyby to tam nebylo tak to neni problem si to nastavit sam. otazka 5min. na youtube to urcite taky bude ukazane Citovat
DeSmond Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 Ja osobne mam ten firefight mód ve fileshare tak si to odtamtud stahni... doporucuju si to dat na courtyard a dat si jetpack, jelikož pak dostavas pořád body na vic za medaile pull(nebo firebird plete se mi to) ten milion je pak otázka pul hodiny... Citovat
IronRudy Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 pull je ze ty nekoho sundas Citovat
DeSmond Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 Ze ty nekoho sundas s jetpackem nebo sundas nekoho z jet packem? Vzdy se mi pletou maj i podobny obrazek,m dulezity je ze za to ve firefightu dostavos body navic ;) Citovat
haloconsoleforum Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 Zdravím halo pařany: D tohle je opravdu rofled jak cyp: D Je to mapa Breakpoint z noblepacku zdar v halo Citovat
neocar Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 Zdravím halo pařany: Dtohle je opravdu rofled jak cyp: D Je to mapa Breakpoint z noblepacku zdar v halo tak to je ***** rofl :D:D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.