Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Podtvrzena podpora kinectu v CEA ;)

http://www.zing.cz/novinky/5417/halo-combat-evolved-anniversary-s-podporou-kinectu

A zaroven omluva rudymu ze jsem se k tomu jeste nedostal, byl jsem to v utery, tos byl pryc a pak uz to byla jen nekonecna snura kaleb, kdy jsem si volny cas zprijemnoval hranim infamous (strasne navykove) a nove vysle zeldy na 3DS (srdcovka).....

Odesláno

Vsechny tyhle pohybove ovladace jsou jako delany pro pitome party hry a podobne.....a s tim jsem do toho taky sel a proto se na to doma porad prasi....ale vyvojari to uz zacinaj pouzivat a me zatim staci i to hlasove ovladani ci Forzacky headtracking a prohlizeni vozu ;) Na strileni to jeste nevidim, v Halo urcite ne, max. nejaka strelnice ale uz jen z principu pohyblivosti je to nehratelné, v tomhle ma rozhodne navrch Move....

Odesláno

Jenze to je strasne tezke, jak rikam neumim si predstavit jak by se resilo strileni a zaroven chozeni tak, aby to bylo hratelne, tak daleko ta technologie jeste neni.....krom toho by to bylo tak narocne ze by to ubiralo strasne na vykonu konzole takze fuj :) Kdyz si chtel s pohybovym ovladanim hrat FPS, mel sis holt koupit ten move ;)

Odesláno

Nevim na Wii jsem hral jen kdysi davno Heroes 2 to nic moc, ale nedavno jsem zkousel demo KZ3 s Move a byl jsem velmi mile prekvapen.....kinect ma ze vsech techhle serepeticek nejmensi prepoklad pro hrani strilcek...u move (stejne jako u wii, kde to neni tak presny) mas v jedny ruce ovladac kterym miris a je to presny (zatimco ruka kde bys mel imaginarni pistoli tezko) a v druhy mas sub contoller (nunchuck) kterym ovladas pohyb.....v kinectu bys predpokladam chodil tak ze bys dupal pred televizi...jj to je realne :D :D :D

Odesláno
A k čemu je vlastně ten pořádný lvl? Co tím získáš, jen nový armor, nic víc. Na Halo 3 jsem se předtím vykvajzl protože MW2 byla novinka a já jsem velkej fanda CoD, ale kdyby někdo chtěl tak Customy klidně dám, ale ted zrovna mi přišlo pár novejch her z výměny takže mám co hrát a k tomu ještě DN:F :D

protoze o tom to je lvlovat.

A k cemu jsou custom games??

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu