Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

mechanika přehrává jen BD jinak nic DVD ani CD nevíte kde se stala chyba.

shadowcompany

Otázka

mám prosbičku moje chytrá prítelkyně v rámci vánočního uklidu vzala čistíci DVD to stěma kartáčkama a chtěla vyčistit mechaniku v playi prý se tam jen zatočilo načetlo ale nic se nespustilo ale po jeho vyndání fungují jen BD disky nevíte co stím nemám již záruku tak snad neodešla mechanika. prosím o radu děkuju Petr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
mám prosbičku moje chytrá prítelkyně v rámci vánočního uklidu vzala čistíci DVD to stěma kartáčkama a chtěla vyčistit mechaniku v playi prý se tam jen zatočilo načetlo ale nic se nespustilo ale po jeho vyndání fungují jen BD disky nevíte co stím nemám již záruku tak snad neodešla mechanika. prosím o radu děkuju Petr

možná že ten kartáčový disk poškodil laser na cd a dvd. v ps3 mechanice jsou totiž dva lasery a přepínají se podle toho, které medium tam vložíš. jak už jsem ale psal v jednom tématu, tak ta mechanika je dělaná právě pro blue ray, takže bych ti ani nedoporučoval tam dávat něco jinýho, pač se pak opotřebuje a nepůjde tam vůbec nic. je to asi blbej pocit, když ti v ps3 něco nefunguje, ale zas na druhou stranu tě to nebude pokoušet tam dávat nic jiného než blue ray a hry a filmy ti pojedou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu