Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dead Space :)

S4m0s

Recommended Posts

Dobrý den :) měl bych dotaz ohledně této hry ... Vím že už je dvojka ale nemam tolko peněz a tak mně napadlo že bych si koupil jednicku hra mně láká a rád bych ji měl :) a tak se ptám jelikž sme v diskuzi pokec kdo z vás ji má ? Kdo ji hrál ? Může mi někdo říct jestli za to stojí ? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jedničku na ps3 dohrál a pro mě tahle hra nemá konkurenci nebo alespoň né v kategorii survial horrorů. Každou chvíli pocit nejistoty a nedostatek munice, nikdy nevíš kde co na tebe vyleze a vážně občas na tebe něco bafne tam kde bys to nejmíň čekal, dokonalé ozvučení i grafika moc dobrá. Za mě vážně doporučuji :)

Odkaz ke komentáři

Nedostatek munice pouze na vyšších obtížnostech, na Easy ji máš tolik, že nevíš, co s ní. Tedy víš, prodat ji a za peníze koupit upgrady pro zbraně/zbroj.

Hra se ale určitě vyplatí i dnes, dá se určitě sehnat levně a pobaví. I pro mě to je zatím bezkonkurenční hra v oblasti survival horrorů.

Odkaz ke komentáři

Tak já to poprvé ds1 hrál na medium a občas se stalo že jsem některé lokace ve strachu jen přeběhl protože jsem neměl munici a vracel jsem se tam potom abych to prohledal. A řekl bych že pobaví opravdu hodně minihry a puzzly jsou tam taky poměrně dost zábavné. Teď to hraju na ipodu a kurevsky se bojim :D

Odkaz ke komentáři

fakt bestovní hra. teď jí hraju podruhý a chci udělat trofej maxed out, ale chtěl bych se zeptat když už mám nějakou zbraň vylepšenou na max a nepoužívám jí, např. ten laser, úplně k ničemu podle mě, jestli jí můžu prodat a to vylepšení zůstane započítaný do trofeje?

Odkaz ke komentáři

Ne, musíš mít opravdu všechny zbraně u sebe.

díky, málem jsem ten laser prodal. podle mě nejhorší zbraň ve hře. řezačka a tlakovka jsou nej. ještě 2 otázky: pár zbraní už mám na max, ale povedlo se mi přeskočit některý ty prázný uzly, co tě mají jen spojit. ty musím vylepšit taky? a pak ještě, jestli po tom vojenském obleku, který dostanu po dohrání hry můžu nějak ten vojenskej vylepšit? na youtube jsem viděl ten vojenskej vylepšenej na max, ale nepovedlo se mi zatím najít žádné další schéma.

Odkaz ke komentáři

díky, málem jsem ten laser prodal. podle mě nejhorší zbraň ve hře. řezačka a tlakovka jsou nej. ještě 2 otázky: pár zbraní už mám na max, ale povedlo se mi přeskočit některý ty prázný uzly, co tě mají jen spojit. ty musím vylepšit taky? a pak ještě, jestli po tom vojenském obleku, který dostanu po dohrání hry můžu nějak ten vojenskej vylepšit? na youtube jsem viděl ten vojenskej vylepšenej na max, ale nepovedlo se mi zatím najít žádné další schéma.

na youtube jsou videa vetsinou od lidi co si koupili ultra limited edition, takze tu uz nekoupis.

Odkaz ke komentáři

Hru už vlastním :) mám za sebou tři levly ze začátku nic moc ale už se to rozjíždí .. :) hlavně večer když sem to hrál :) akorát sem byl chvilku sklamanej kvůli grafice .. A hlavně slabší FPS hra mohla mít místama 15 FPS .... Ale to všecko nahrazuje hratelnost a požitek :)

Odkaz ke komentáři

Hru už vlastním :) mám za sebou tři levly ze začátku nic moc ale už se to rozjíždí .. :) hlavně večer když sem to hrál :) akorát sem byl chvilku sklamanej kvůli grafice .. A hlavně slabší FPS hra mohla mít místama 15 FPS .... Ale to všecko nahrazuje hratelnost a požitek :)

hrajes to na konzoli nebo na pc? ja jsem si opravdu nevsiml,ze by se mi nejak menilo FPS, jinak grafika je uchvatna a konecne rovnou bezi na 1080i, coz jsem rad,ze to neni dalsi 720 verze

Odkaz ke komentáři

Pockej pockej hraju Dead Space ale jedničku na konzoli ... Dvojku sem hrál demo a k tomu nemám slov naprosto úchvatná skvěle optimalizovaná ... Todle je jinej soudek .. Sem ted v patym levlu a zasekl sem se na ty casti jak mam ziskat nejaky vzorky a jdu na ten sal kde se objevi asi pět nepřátel plus ten regenarační zm*d ... A jak jedu na hard tak skoro brečim ...

Odkaz ke komentáři

Jen takovej menší dotaz .. Hru jsem dohrál dostal sem nějaké věci plus military suit ... Můžu se zeptat kde ty věci najdu nebo jak se k nim dostanu ? Mám začít hrát znovu na tu stejnou úroven nebo jak ? :) rád bych získával další trofeje hra mně baví .. Ale chci využít i věcí které mi hra dala po jejím dokončení .. :)

EDIT :

Tak sem to našel stačilo akorát načíst hru .. Je to jakoby Round:2 .. Aspon sem si udělal jednu misi navíc :D:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu