Pasta Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Mam dotaz...když chci aby mi na tomhle cf běhali iso hry...tak to musim DG?? nebo stačí ta pandora bateri? ja pravě nemam origošku ty hry Lumies..tak jeslti to de ňak zprovoznit jinak než přes ty Lumies...dík za pomoc:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Kup si Lumines a udělej DG nebo udělej DG přes Pandora's battery a pak nějakej CF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Kup si Lumines a udělej DG nebo udělej DG přes Pandora's battery a pak nějakej CF ok..a DG přes ten pandora batery to budu mít fw 1.50? a pak tam kopnu CF? doufam že mi to nebrickne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ok..a DG přes ten pandora batery to budu mít fw 1.50? a pak tam kopnu CF? doufam že mi to nebrickne jj presne, downgradnes pres Pandoru a pak ten custom fw....a bricku se bat nemusis, Pandora je i unbricker ;)...tady mas Tekkenovo navod na Pandoru :arrow: http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=11173 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 bricku už se bát nemusíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 jj presne, downgradnes pres Pandoru a pak ten custom fw....a bricku se bat nemusis, Pandora je i unbricker ;)...tady mas Tekkenovo navod na Pandoru :arrow: http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=11173 ok dík....ale co je to ten Jigstick?? musim stim udělat i tu baterku nebo co to je?:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ok dík....ale co je to ten Jigstick?? musim stim udělat i tu baterku nebo co to je?:roll: svoji baterku si predelas na servisni = Jigkick ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 svoji baterku si predelas na servisni = Jigkick ;) to sou mi věci:lol: k čemu to je dobrý? a jakej cf bych do toho měl dat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 to sou mi věci:lol: k čemu to je dobrý? a jakej cf bych do toho měl dat? to je na tobe, ja mam 3.52 M33 a pohoda :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 hele a jak udela ten jigkick?kdyz ma ofiko FW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 to je na tobe, ja mam 3.52 M33 a pohoda :thumbup: ok tak to tam dam taky....Jo a ještě u ty pandory musim měnit tu kartu na tu magic? když už sem jí koupil magicgate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ok tak to tam dam taky....Jo a ještě u ty pandory musim měnit tu kartu na tu magic? když už sem jí koupil magicgate? jj musis zmenit, udelej presne to co je v navodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 jj musis zmenit, udelej presne to co je v navodu jj jasný....ale kdyby se to ňak posralo tak se z toho dá vyhrabat?:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 jj jasný....ale kdyby se to ňak posralo tak se z toho dá vyhrabat?:? tak posrat by se snad nic nemelo, ale kdyby nahodou jo, tak Pandora je Unbricker, takze o PSP bych se moc nebal a lidi to uz zkouseli tak snad to bude OK ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 tak posrat by se snad nic nemelo, ale kdyby nahodou jo, tak Pandora je Unbricker, takze o PSP bych se moc nebal a lidi to uz zkouseli tak snad to bude OK ;) Ok:-) dík..du na to..:? :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Ok:-) dík..du na to..:? :idea: hele jak to teda budes delat s tou baterkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 hele jak to teda budes delat s tou baterkou? ja nevim...asi podle navodu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ja nevim...asi podle navodu:-) no ja bych se bal ze bych to po.....:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 no ja bych se bal ze bych to po.....:roll: uvidim:-) prej by se nemělo nic posrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 uvidim:-) prej by se nemělo nic posrat a ty to budes delat ted?:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ok dík....ale co je to ten Jigstick?? musim stim udělat i tu baterku nebo co to je?:roll: jo a jeste tu baterii Jigkick, pokud ji teda nemas, musis udelat na PSP s custom firmwarem, sry uvedomil jsem si to az ted :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 jo a jeste tu baterii Jigkick, pokud ji teda nemas, musis udelat na PSP s custom firmwarem, sry uvedomil jsem si to az ted :roll: no to ja prave to o cem tu mluvim........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 jo a jeste tu baterii Jigkick, pokud ji teda nemas, musis udelat na PSP s custom firmwarem, sry uvedomil jsem si to az ted :roll: no počkej,,,a k čemu mi vůbec ta Jigstick bude? můžu bez ní udělat to ostaní abych mohl mít cf a pařit iso hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 no počkej,,,a k čemu mi vůbec ta Jigstick bude? můžu bez ní udělat to ostaní abych mohl mít cf a pařit iso hry? diky ty upraveny baterce (Jigkick) udelas ten downgrade, takze ji k tomu musis mit...poradne procti ten navod a pochopis ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasta Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 diky ty upraveny baterce (Jigkick) udelas ten downgrade, takze ji k tomu musis mit...poradne procti ten navod a pochopis ;) jo aha...takže když ted u sebe nemam psp který ma nakej cf tak nic vlastně dělat nemůžu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 jo aha...takže když ted u sebe nemam psp který ma nakej cf tak nic vlastně dělat nemůžu? no....ale zase je pravda ze jak je v navodu......ze potrebujes CFW nebo jigkick......tak u toho navodu jak udelat jigkick nepisou ze k tomu potrebujes naky psp s cfw:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pasta
Mam dotaz...když chci aby mi na tomhle cf běhali iso hry...tak to musim DG?? nebo stačí ta pandora bateri? ja pravě nemam origošku ty hry Lumies..tak jeslti to de ňak zprovoznit jinak než přes ty Lumies...dík za pomoc:-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts