rockermates Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Brej! Mam taky problem s moji AK2i.V tom otvoru na nds mi dalo by se rici nedrzi.Skoro porad mi vypadava a tim pada se mi sekaji hry.Poradte co s tim.Děkuji mockrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiwaf Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 OMG Asi jí tam budeš muset přilepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 nedrzi? tam je prece zacvakavaci mechanismus, kterej je uvnitr DS. ta karta z toho nemuze jen tak "vypadnout"... originalni karty od Nintenda ti to nedelaji? bud mas nejakou blbe vylisovanou AKi nebo rozbity DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockermates Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 no to je ale ona se v tom slotu drzi.Ale kdyz treba dskem trochu cuknes tak se to tam o desetinu milimetru a dsko to vyhodnoti jako kdyz tam ta karta neni...Zkusim tam strcit papirek ale zase se bojim ze mi pak ta karta nepude vyndat...:D ale jinak thank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 ja myslim ze podlozit papirem by melo stacit... tady mas par napadu jak na to: http://gbatemp.net/t231412-solving-acekard-contact-issues Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rockermates
Brej!
Mam taky problem s moji AK2i.V tom otvoru na nds mi dalo by se rici nedrzi.Skoro porad mi vypadava a tim pada se mi sekaji hry.Poradte co s tim.Děkuji mockrat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.