rockermates Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2011 Brej! Mam taky problem s moji AK2i.V tom otvoru na nds mi dalo by se rici nedrzi.Skoro porad mi vypadava a tim pada se mi sekaji hry.Poradte co s tim.Děkuji mockrat Citovat
0 kiwaf Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2011 OMG Asi jí tam budeš muset přilepit. Citovat
0 t3n Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2011 nedrzi? tam je prece zacvakavaci mechanismus, kterej je uvnitr DS. ta karta z toho nemuze jen tak "vypadnout"... originalni karty od Nintenda ti to nedelaji? bud mas nejakou blbe vylisovanou AKi nebo rozbity DS. Citovat
0 rockermates Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 29, 2011 no to je ale ona se v tom slotu drzi.Ale kdyz treba dskem trochu cuknes tak se to tam o desetinu milimetru a dsko to vyhodnoti jako kdyz tam ta karta neni...Zkusim tam strcit papirek ale zase se bojim ze mi pak ta karta nepude vyndat...:D ale jinak thank Citovat
0 t3n Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2011 ja myslim ze podlozit papirem by melo stacit... tady mas par napadu jak na to: http://gbatemp.net/t231412-solving-acekard-contact-issues Citovat
Otázka
rockermates
Brej!
Mam taky problem s moji AK2i.V tom otvoru na nds mi dalo by se rici nedrzi.Skoro porad mi vypadava a tim pada se mi sekaji hry.Poradte co s tim.Děkuji mockrat
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.