Nemec30 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Potřebujeme: -PSP (testováno na SLIM s CFW 3.50 GEN-D3, ale mělo by to jít i na offiku) -PS3 s JB FW 3.41(CFW nemám, nemůžu potvrdit) -Nějaký backup manager s povoleným remote play v SFO 1. Synchronitujeme PSP s PS3 2. V JB modu připojíme PSP přes remote play k PS3 a spustíme managera 3. Vybereme hru kterou máme staženou na HDD a spustíme 4. Z XMB by měla hra jít normálně spustit Jak lze hry spustit: 1. Bez upravených souborů 2. Direct Bootem 3. SFO úpravou na Remote Play - Na internetu si najdete SFO Editor(stačí zadat do googlu) a pomocí něj otevřete v něm SFO vybrané hry a zaškrtnete PSP Remote play. Potom uložíte a můžete zkusit jestli se hra spustí. EDIT: Takže každá hra musí být editovaná v SFO, ale hry u kterých jsem napsal, že jdou bez úpravy, tak akorát byly upravený už z origa. Díky SFO editoru můžete u hry povolit upscale na 1080p, změnit název + teda remote play. Nemusí se upravovat pouze hry, ale u jakýkoliv aplikace lze přepsat SFO. Hry, které fungují bez problému: The Sly Trilogy - neupravený Naruto Ultimate Ninja STORM 2 - neupravený inFamous - upravený SFO NHL 11 - upravený SFO Battlefield Bad Company 2 - upravený SFO GTA IV - upravený SFO Hry, které nefungují: Prince of Persia Trilogy 3D Naughty Bear Prince of Persia the forgotten sands Mafia 2 (Při direct bootu nebo SFO úpravě se hra spustí, ale pořád načítá.... a nic) Little Big Planet 2 Spuštění her na PC: (nutnost mít PSP, na kterém jde HB, takže CFW/HEN) Jediným programem, přes který jsou hry i na PC je Open Remote Play(u toho Sony Remote Play vám to napíše chybu i s povoleným remote play u SFO) Zase na googlu zadáme pouze název aplikace a stáhnete/spustíte synchronizujeme s PS3 jako u PSP(v PS3 zapneme Remote Play a na PC LAUNCH) Dál je to samý jako na PSP+můžete připojit DS3 nebo jiný ovladač co máte na PS3 a hrát s nim. Pokud chcete pomoci zjistit jaké hry jdou přes remote play spustit tak napište do komentáře jakou hru jste spouštěji, jakým způsobem(neupravená, direct boot, upravený SFO). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Dík za inspiraci urcite zkusim ale na pc se to da pouzit treba jen okno s ps3? nebo musi byt fullscreen dokud se nevypne ps3 myslim kvuli nataceni obrazovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 jj kdyz spustíš ten Open remote play tak máš jen okno a fullscreen když dáš CTRL+F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 já když to spustím tak se mi ukáže jen černá obrazovka a na ps3 to píše remote in progress....takže nevím v čem může být ten problém s obrazovkou nevíte..? zvuky v XMB lze sylšet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 mam ten samý problem, ale nepodařilo se mi ho vyřešit. Někomu to jde bez problému, ale někomu vůbec. To že ty hry jdou i přes open remote play jsem poznal díky zvuku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 to jo no asi máme zrovna nějakou smůlu..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.