ssmokyy Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Zdravím používal sem ps3 na televizi přes HDMI kabel ve full hd rozlišení ale ... Sem bez tv a mám kdispozici pouze ubičejnou ale jak připojím scart tak mi stále nemůže načíst to ps3 do obrazu ... nevíte co stím teď ?? abych to zprovoznil na scart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulipek Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Drz zapinavi tlavitko na konzoli tak 5sekund nez zacne pipat a vypne se , to resetuje nastaveni vystupu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ssmokyy Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 :///// sem to blb díky moc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulipek Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Vpohode , kazdej se uci ;) ja to taky nevedel ... Taky me to museli poradit kdyz jsem s Ps3 zacinal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ssmokyy
Zdravím používal sem ps3 na televizi přes HDMI kabel ve full hd rozlišení ale ...
Sem bez tv a mám kdispozici pouze ubičejnou ale jak připojím scart tak mi stále nemůže načíst to ps3 do obrazu ... nevíte co stím teď ?? abych to zprovoznil na scart
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts