shadowtails Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Obaly nemaji puvodni velikost museji se nastavit na 26.4 * 18.4 cm pro dvd slim obal a 27.4 * 18.4 pro normalni dvd obal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 super...jen tak dál...aspon budu vědět co v každé hře je:) např sharegame:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 a ma toto nejake prakticke vyuziti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 ja si taky rikam........leda ze by sly UMD prepalovat....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 no budes vedet,kde mas jakou hru,ne?ale treba pak udelat neakej smisenej,ale to by bylopak na prani...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 ja si taky rikam........leda ze by sly UMD prepalovat....:) no dyt nahore mas,zese to da predelat na dvd krabky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 no ale prece si nebudes davat na 1 CD jednu hru ne?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 no dyt nahore taky pisu,ze by to chtelo nejaky multigame obaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 hmmm to uz by bylo lepsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 no ale to by chtelodat klukum jak maj ty tapety,ti by to zvladli.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 nevidim v tom žádný praktický využití(asoň pro mě :lol: ), ale proč ne +) - ale když už, tak apsoň in english Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowtails Odesláno Srpen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 nevidim v tom žádný praktický využití(asoň pro mě :lol: ), ale proč ne +) - ale když už, tak apsoň in english Bohuzel ale v anglictine to delat nebudu jelikoz je delam pro brachu a ten anglicky neumi.Multiobaly jsem si taky delal ale prijde mi ze po jedne hre to bude prehlednejsi.Tady je prikladne foto multiobalu ktery jsem si delal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 takhle jako multiobal to vypada docel dobre,ale ja stejne tyhle veci skladuju na spindlu,takze to pro me neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Bohuzel ale v anglictine to delat nebudu jelikoz je delam pro brachu a ten anglicky neumi.Multiobaly jsem si taky delal ale prijde mi ze po jedne hre to bude prehlednejsi.Tady je prikladne foto multiobalu ktery jsem si delal. Ty vole to vypada slusne......:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 ten obal na bornout dominator vypádá dost dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 a tvoj brat musi citat tie obaly? nebolo by prenho lepsie keby si zahral tu hru? o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Jen pro zajímavost... Já si to dělám takhle.. Mám to na krabičkách na 2 DVD a sice to je jen text ale zase her se mě tam vejde víc než 5 :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Jen pro zajímavost... Já si to dělám takhle.. Mám to na krabičkách na 2 DVD a sice to je jen text ale zase her se mě tam vejde víc než 5 :) .. To taky nevypadá špatně,sice jendoducha ale taky prostý,pře jakej prográmek to děláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 na toto by ti stacil aj paint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 To dělám ve photoshopu :) EDIT: A ten vrchní nápis PSP atd .. sem si prostě na googlu nasel PSP obal ve vysokym rozlišení a vrazil si tam ten vršek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowtails Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 dalsi obaly budou az o vykendu ted mi do toho neco vlezlo takze nebudu stihat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Nazdarek, myslim si, ze ty obaly jsou opravdu na nic, ale pokud uz tak zde je absolutly vse! www.cdcovers.cc snad to tady neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowtails Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Nazdarek,myslim si, ze ty obaly jsou opravdu na nic, ale pokud uz tak zde je absolutly vse! www.cdcovers.cc snad to tady neni... tak mi rekni kde tam maji obaln na burnout dominator,7 wonders,after burner black falcon,mortal kombat unchained, sonic rivals ....Nikde!!! A nikoho nenutim aby si ty obaly stahl a jestli to opravdu nikdo nechce tak ja pozadam administratory aby toto tema smazly.Ja je sem davam jen kvuli tomu ze si je delam pro sebe takze jestli je teda nikdo nechce tak napiste a ja pozadam o smazani tematu.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowtails Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 pridany nove obaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 hele,zupa,klidne pokracuj...rco si stahnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.