lavooo Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 čau, mám problém, nenachází mi to žádnou hru když chci hrát MP této hry. Před 3 dnama všechno jelo a už druhej den mi to ukazuje, že to nemůže najít žádnou hru.. Máte stejnej problém ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 nikdo nic neví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 musíš updatovat hru, stáhnout ten patch obsahujíci Vietnam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 ale ten veitnam stojí prachy, ne ? A když nechci platit za přídavek tak to mám udělat jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 tak už se to stahuje, tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Ten patch už obsahuje Vietnam, ale ten se zpřístupní jen po zadání kódu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Aha. Tak díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.