xDCx Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 čau poraďte mi pls nej video přehrávač kterej bez problému zvládá xvid-avi i hd mkv filmy s coreavc kodekama včetně titulků - klidně i placenej ,díky! jo a win mam 7 x64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 tak co je????!!!!!!! nikdo z vás na kompu nečumi na filmy nebo co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 http://www.videolan.org/vlc/ or http://www.bsplayer.com/ rozdiel je v nich ten, že VLC je free ale môžeš mať problém z ked máš horší HW a BS je len dizajnovo lepší a má viacej funkcií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 již zmiňovaný BSPlayer nebo Winamp a trochu trpělivosti by neuškodilo. za 9 minut ti asi všichni napíší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Já používám VLC,nc jinýho jsem nezkoušel,pro mě je VLC nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Používám Cyber Link Power DVD. Na 6 nejde spustit Matroska, ale na novějších verzích by to fungovat mělo. Nebo Kodeky a WMP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 BS Player Rulezzz Stačí chvíli po :google: a hned najdeš nějakou verzi Pro (warez) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 media player classic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 ja pouzivam KMPlayer a nemam se na co stezovat...jo a na 3D zase power DVD 10..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan12 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 nevíte někdo kde se dá sehnat stereoskopic player s heslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.